Vil du repræsentere RTK i Dansk Tennis Forbunds turnering DTF CUP? Så er det nu du skal tage affære – find en makker og registrer dig her. Tilmelding senest 20. april, og hvis der overtegnes så bliver det efter først til mølle princippet.

Men hvad er DTF Cup? Det er en fleksibel og landsdækkende holdturnering for spillere der har serieniveau (ikke divisionsspillere) og tilmed er over 18 år. Efter endt tilmelding til turneringen inddeles holdene ud fra en geografisk betragtning, så holdene hverken har store tidsmæssige eller økonomiske omkostninger ved deltagelse i turneringen. Hvis man vinder puljen skal man til Jylland en weekend i september, ellers kan man højest risikere en tur til Nykøbing Falster eller Fakse.

Man kan spille i en mixrække eller en herrerække, og klubben kan tilmelde op til 4 hold i hver række. Formatet i holdkampen består af 3 kampe, dvs. 2 singler og 1 double. Et hold kan bestå af 2-4 spillere, men normalen er 2 spillere.

Eneste ønske fra Roskilde Tennis Klub – som stiller baner til rådighed – er at du skriver et par linjer om din deltagelse i turneringen (gerne med et vedhæftet billede)

Du kan læse meget mere om turneringen her.

RTK Koordinator for DTF Cup 2015: Steen Lindegaard (slindega64@gmail.com)

DTF Cup tilmelding

Indtastninger DTF Cup tilmelding