Vil du deltage Dansk Tennis Forbunds turnering DTF CUP? Så er det nu du skal tage affære – find en makker og få jer registreret. Formatet i holdkampen består af tre kampe: To singler og en double. Et hold kan bestå af 2-5 spillere, men normalen er to spillere.

I kan tilmelde jer i tre rækker: dame, herre og mix. I år er der ikke nogen samlet klub-tilmeldning, holdene skal selv melde sig til. Tilmelding er først til mølle – men senest 30. april.

Men hvad er DTF Cup? Det er en fleksibel og landsdækkende holdturnering for spillere der har serieniveau (ikke divisionsspillere) og tilmed er over 18 år. Efter endt tilmelding til turneringen inddeles holdene ud fra en geografisk betragtning, så holdene hverken har store tidsmæssige eller økonomiske omkostninger ved deltagelse i turneringen. Hvis man vinder puljen skal man til Jylland en weekend i september, ellers kan man højest risikere en tur til Nykøbing Falster eller Fakse.

Eneste ønske fra Roskilde Tennis Klub – som stiller baner til rådighed – er at du skriver et par linjer om din deltagelse i turneringen (gerne med et vedhæftet billede).

Når kampprogrammet kommer, skal I tage kontakt til Henrik Overgaard for at få booket baner. Bemærk, at det godt kan være i Darup. I sørger selv for bolde.

Her kan du læse mere om turneringen og tilmelde dig.