Er der nogen af klubbens pensionerede spillere, der har lyst til at være med i et særligt forbedrings-team, der kan hjælpe med at gøre RTK’s baner og anlæg endnu pænere og bedre?

Efterlysningen kommer fra anlægsudvalgets formand, Søren Peter Elkjær, der har en lang række ønsker om forskønnelser og forbedringer både på Dr. Sofies Vej, i Darup og i hallen, som han godt kunne tænke sig, at et særligt hold af frivillige tog sig af. Anlægsudvalgets medlemmer har i forvejen rigeligt at se til.

“Jeg forestiller mig, at det kunne være en gruppe af pensionister, der lige som mig selv har tid om dagen og som godt vil være med til at få gjort vores baner, anlæg, klubhuse og hal endnu bedre. Der en del rengørings- og lettere vedligeholdelsesarbejder, der kan gøres i samarbejde med vores banemand Kurt Jensen og mig selv – og andre har måske også ønsker, de synes kunne være rart at få ført ud i livet,” siger Søren Peter, som meget gerne vil høre fra medlemmer, der vil være med i sådan en gruppe. Det kan både være kvinder og mænd – og det er ingen betingelse, at man er pensionist, bare man har tid og lyst til at bidrage.

“Der er grænser for, hvad vores banemand Kurt kan nå i det daglige. Udover at passe baner har Kurt også en række andre opgaver både indendørs og udendørs, fx hegn, vandingsanlæg og renovation, siger Søren Peter.”

Er du interesseret, så tag fat i Søren Peter Elkjær.

Anlægsudvalget har i øvrigt netop besluttet at opgradere lidt på udstyr i køkkenet og i forbindelse med grilning. Der bliver købt nye grilstartere, griltænger og skovle til aske. Der bliver også købt nye skeer og salatbestik – og set på, om der er nok bestik i det lille klubhus i Darup. Klubben har fået en gasgril fra et par medlemmer, og den bliver nu sat frem til brug sammen med en gasflaske. Den kan bruges ved arrangementer, der ikke kræver så meget grilplads som ved den store gril.