Er du en af klubbens herrespillere, der gerne vil prøve kræfter med at spille hyggelige doublekampe til sommer mod andre klubber på et ikke alt for højt niveau, så kommer her et godt tilbud.

RTK stiller hver sommer med 5-6 motionisthold, der spiller en hverdagsaften hjemme og ude mod andre klubber. Der er i alt seks doublekampe, og alle får to kampe hver gang.

Der har været tilmelding til disse motionisthold – og tilmeldingen viser, at vi har spillere til 5 hold + flere ekstra damer til et eventuelt hold 6.

Vi efterlyser derfor herrer, som kunne have lyst til at være med på et sådant hold.

Vi skal være meget hurtige, hvis vi skal gøre os håb at kunne tilmelde dette ekstra hold, så derfor er frist for tilbagemelding tirsdag den 5. marts kl. 12. Så håber vi at kunne tilmelde dette ekstra hold, selv om fristen for tilmelding er 1. marts.

Her kan du tilmelde dig.