Her kan du læse mere om RTK’s 100-års jubilæum i 2021:

Det kan virke som lang tid ud i fremtiden, men i virkeligheden er det tæt på, for vi skal være i god tid, hvis et helt års aktiviteter skal planlægges og koordineres.

Roskilde Tennis Klub fejrer i 2021 100-års jubilæum – og der er nedsat et jubilæumsudvalg, der har fået til opgave at stå for en jubilæumsfest i forbindelse med Store Åbningsdag lørdag den 24. april 2021 og en jubilæumsreception på selve dagen, søndag den 21. februar 2021.

Udvalget vil derudover også stå for koordinering af en masse andre aktiviteter, der kan foregå hele jubilæumsåret – fra 21. februar 2021 til 21. februar 2022.

Her kommer øvrige udvalg og andre ildsjæle ind i billedet, for uden manges hjælp får vi ikke et jubilæumsår krydret med massevis af aktiviteter.

Men hvilke aktiviteter kunne det så være?

Idéfasen starter nu, så alle input er velkomne – jubilæumsudvalget vil gerne have mange ideer på banen. Du behøver ikke selv være den, der fører en idé ud i livet. Lige nu gælder det om at få så mange jordnære og skøre ideer på banen som overhovedet muligt. Senere kommer beslutninger og planlægning – hvor der også skal findes folk til at gennemføre ideerne.

”Vi vil godt involvere alle medlemsgrupper, så der bliver aktiviteter for alle gennem hele året. Det kan være nogle af vores nuværende aktiviteter med et ekstra tvist – det kan også være helt nye tiltag. Der skal gerne være noget både for børn, motionister, turneringsspillere og for de ”modne”, ældre spillere,” fortæller Hans Erik Pedersen, der er formand for jubilæumsudvalget.

Udvalget består af:

• Hans Erik Pedersen
  • Karen Marie Olsen
  • Helle Arentoft
  • Aksel Rasmussen

Tidsplanen er sådan ud:

• Frem til forår 2020: Idéfase
  • Omkring nytår 2019: Status på ideer
  • Sommer 2020: Valg af aktiviteter og start på konkret planlægning
  • Søndag den 21. februar 2021: Stor jubilæumsreception i RTK-hallen
  • Lørdag den 24. april 2021: Store Åbningsdag med masser af aktiviteter og stor fest om aftenen

RTK 100 år i 2021 – ideer til aktiviteter

Her kan du komme med ideer til aktiviteter til 2021, hvor Roskilde Tennis Klub fejrer 100 års jubilæum.

Jubilæumsåret fejres fra 21. februar 2021 til 21. februar 2022. Du må gerne komme med input til aktiviteter i hele denne periode, både udendørs og indendørs – og gerne for forskellige medlemsgrupper, unge, ældre, motionister og turneringsspillere….

Her er mine input til jubilæumsåret:

Her kan du se alle input:

• Tina Dilling
    • 24 timers junior og voksentenniskamp: (cafeoverskud går til nye hal)

Fest: Spisning og booking af bandet “Tennis”.

Støtteaktion: Overskuddet går til vores nye hal.

Kreativ innovativ workshop: Kreativ innovativ workshop eller konkurrence for juniorafdelingen:

Mads og tennis-Monopolet: Foredrag/erfaringer og tennis fif fra din træner og evt. ekstern træner, for juniorer/unge. Hvor Sisse/Kim/David fortæller om deres erfaringer med sporten. Voksne betaler fee som går til nye hal.

Konkurrence til DTU/firmaer/opfindere: “Udvikl den klimavenlige tennisbold” https://www.dr.dk/nyheder/viden/naturvidenskab/gassen-gaar-hurtigt-af-tennisbolden

• Bjarne Juhl Hansen
    • Udstilling og fremvisning af tennistøj og ketsjere mv. gennem tiderne. Billeder og historier og fortællinger om tennis i tyverne. Det var nok "overklassen", der dyrkede tennis indtil tennis blev folkelig i 70´erne.

• Bo & Tomas
    • Lav en lækker version af Roland Garros AKA Ryvang Garros = en dejlig dag med opvisnings/-showkampe, sjov for ungerne og afterparty på SOHO for de voksne – BUM! 🏁🏴‍☠️🍾🎾🇩🇰

• pernille
    • Gitte Martinussen
    • Picnic og tennis ala 1920'erne

• Søren Peter Elkjær
    • Året kan bruges til, at vi får mulighed for at se noget rigtig god tennis, så hvis der kan skabes interesse for og skaffes arbejdskraft til, at vi tager os af at afholde en større turnering i DTF-regi, vil det være fint.
      Alternativt eller oven i kan vi afholde RTKs jubilæumsturnering med invitation af deltagere fra Tennis Øst a la Vikingeturneringen, som vi havde gennem mange år.

Her kan du læse mere om jubilæumsforberedelserne.