Når ens makkere stopper på grund af skader, flytning eller lignende, så kan det nogen gange være lidt svært at støve nye makkere op. Sådan er det gået for et medlem, der nu har meldt sig ud, men han savner tennis og vil egentlig gerne tilbage på banen.

Så spørgsmålet er, om der er nogen her i klubben, der kunne bruge en makker fx til doublespil, gerne på lidt fast basis? Jeg formidler gerne kontakten.

Der er tale om en mand i slutningen af 50’erne, habilt spillende og en meget hyggelig fyr. Nu rødmer han sikkert, men han er et fund for enhver double :-).

Har du/I plads til en ny makker, så kontakt mig. Det kunne i første omgang jo være et prøvespil – uforpligtende for begge parter.

Og når vi nu er ved det. Et af vores stærke motionisthold, der typisk spiller double med andre klubber tirsdag aften, mangler undertiden en eller flere herrespillere. Man må ikke være seriespiller, men vil dog komme ud for forholdsvis pæn modstand, så niveauet skal nok være omkring mit eget – (for dem, der kender mig). Holdkaptajnen er også i gang med at søge efter folk, men er du interesseret, så vil jeg formidle kontakten.

Henrik Overgaard, tlf. 91 54 77 76, mail: hop@pc.dk.