Der er kommet rigtig mange nye medlemmer i RTK den seneste måneds tid, og lige nu er endnu flere på vej, da mange fra årets majkampagne er i gang med at melde sig ind.

For at de nye voksne kommer godt fra start, så er der oprettet nogle ekstra træningstilbud her i juni.

1. Fire tematræninger fra 10. juni og de fire efterfølgende onsdage kl. 20-21 på Dr. Sofies Vej. Hver tematræning har sit emne, baghånd, forhånd, flugt og serv – og man kan melde sig til en eller flere enkeltvis. Der er plads til seks hver gang og træner er Kim Sverbæk
  2. Fast træning, hvor man melder sig til fire gange i træk på én gang. Det er også onsdag kl. 20-21 men på banerne i Darup. Her er der i alt 16 pladser og det er  Mille Elsborg og Ditte Pallesen, der er trænere

I skal være oprettet som medlemmer for at I kan tilmelde jer.

Pris for fire gange træning = 250 kr. med otte på hvert hold. Pris pr. gang for tematræningerne med seks på hvert hold er 85 kr.

Her får I link til de enkelte træninger – I skal være logget ind for at tilmelde jer og betale:

Kontakt vedrørende træningen er træningschef Sisse Folmø.

PS: I august kommer der også en voksencamp med træning tre dage i træk kl. 17-21. Her finder du mere information.