Det er ikke den bedste start, RTK’s bedste damer har fået på indendørs turneringen. Holdet har været ramt af skade, sygdom og uheldig timing i forhold til andre turneringer og begivenheder.

Resultaterne har været 1-3 mod Birkerød 2 og 2-2 mod HIK 2 – i kampe, hvor holdet har været presset på grund af afbud.

Line Lauridsen har været syg, Mille Elsborg har spillet turneringer i udlandet og værst er det, at Anja Kostecki er blevet ramt af en korsbåndsskade, der risikerer at holde hende fra tennis rigtig længe. Hvor længe tør vi næsten ikke gisne om for ikke at gøre Anja endnu mere nedtrykt, end hun er i forvejen. Her er der brug for lidt mental opbakning.

Uheldet for Anja skete i kampen mod HIK, hvor hun fik overstrakt knæet, da hun fik presset sig selv i forbindelse med et baghåndsslag.

Det gjorde ondt, men hun spillede alligevel videre og vandt faktisk kampen. Efterfølgende deltog hun også i en double, men dagen efter var knæet hævet og en undersøgelse viste så, at korsbåndet var røget.

DM dag 8 002Korsbåndsskade lyder jo ikke godt, men det er faktisk ikke sådan, at hun ligger hjemme på sofaen. Du kan godt komme til at møde hende på gaden.

– Jeg kan faktisk godt gå, også op og ned ad trapper, dog uden den samme stabilitet som normalt, men jeg kan hverken løbe, spille tennis og har også fået at vide, at jeg heller ikke må være med på løjpen, når familien skal på skiferie, fortæller Anja, der håber, at genoptræning kan få hende fit igen og at en operation ikke bliver nødvendig.

Anja er holdets ældste spiller. Hun har været rigtig god i sine unge dage, og har virkelig også fundet formen, efter hun genoptog karrieren. Udover at have været med til at spille RTK i Elitedivisionen udendørs, så vandt hun veteran DM i Roskilde og skulle i den forgangne weekend have været til de nordiske mesterskaber.

– Jeg var ked af det, da det skete, og da jeg fandt ud af skadens omfang. Vi har fået et supergodt hold, som jeg glædede mig til at være en del af, men nu må jeg så i stedet i en periode støtte pigerne fra sidelinjen, siger Anja, der også har næste generation spillende på banen, så skadetiden bliver også brugt på at være holdkaptajn for RTK’s U10 skumtennishold.

Udover de allerede nævnte piger, så består 1.-2. holds truppen også af Rikke Rasmussen, Alina Essaulova, Ditte Jørgensen og Rikke Jensen. De to sidstnævnte spillede mod Birkerød i fredags. Rikke er ligesom Anja vendt tilbage til RTK og toptennis, efter at der er blevet tid til det i familielivet igen.