RTK’s tidligere klubchef, Emil Bødker, der stadig spiller i klubben, er blevet udnævnt til ny direktør i Dansk Tennis Forbund.

Emil skiftede netop til DTF i en stilling som klubudviklingskonsulent for to år siden. Det var på samme tidspunkt, at DTF skiftede direktør. Klaus Nørby Jacobsen fra Birkerød satte sig i stillingen, men han sagde op tidligere på efteråret, og DTF slog så igen stillingen som direktør op.

I en pressemeddelelse fra DTF siger bestyrelsesformand Henrik Thorsøe Pedersen:

”Emil var den bedste kandidat i et stærkt felt. Med sin brede tennisbaggrund er vi overbeviste om, at han kan styrke samarbejdet på tværs af klubber, unioner og forbund, således at vi får et stærkere og mere samlet Tennisdanmark.”

Emil starter i direktørjobbet med øjeblikkelig virkning. Han får ledelsesansvaret for sekretariatsstaben, som består af seks fuldtidsansatte og tre deltidsansatte, samt trænerne i DTF Trænerhus.

Her kan du se nyheden på Dansk Tennis Forbunds hjemmeside.

Billedet af Emil i RTK-hallen stammer fra den dag, han stoppede som klubtræningschef og der blev holdt en uformel afskeds seance.