Det bliver en sommer med flere nye initiativer, der alle skal støtte op om, at flest mulige får spillet tenniskampe og lært nye at kende. Det gælder både nye og “gamle” spillere – på alle niveauer.

Det fortæller det nyvalgte bestyrelsesmedlem med ansvar for motionistaktiviteter, Steen Lindegaard.

En gang om måneden kommer der en double-turnering af en slags – forskelligt koncept fra gang til gang – men man kommer altid til at møde nye modstandere i hver kamp. Tilmelding til disse turneringer starter ca. tre uger før afholdelse.

Singlespil søndag aften

Desuden prøver vi et nyt single-spils koncept næsten hver søndag aften i Darup. Vi tester konceptet af de første gange, men tanken er spilstyrken varierer fra gang til gang. Læs mere i et særskilt opslag vedrørende singletennis, der kommer på her en af dagene.

I klubben har vi i dag alt for mange, der kender og spiller med for få, så hvis du mangler med- eller modstandere, så prøv at være med.

Disse aktiviteter er dog afhængig af, at nogle stykker hjælper med at arrangere på skift, så det ikke er Steen selv, der skal være til stede ved alle arrangementerne. Hjælpen kan bestå i foretage lodtrækning og registrere spillerne før turnerings-start, tage i Føtex og købe brød eller sørge for at hente bolde til singlespil. Hvis man har ideer til aktiviter, eller har lyst til af afvikle en eksterende, så tag gerne kontakt til Steen.

Derudover bliver der i år arrangeret en turnering for sidste års majkampagnedeltagere. Datoen kommer hurtigst muligt, når vi har overblik over hele aktivitetsplanen for sommeren.

Fælles tur til turnering i Hvalsø 17. juni

Søndag den 17. juni prøver vi at samle så mange som muligt til at tage med til Hvalsø, der arrangerer en doubleturnering for 40+ og 60+. Det er en turnering, der kører over en enkelt dag – og vi prøver at gøre det til en RTK-klubtur. Mere om det snart.

Tirsdags-, torsdags- og søndagstennis

Næstsidst, men bestemt ikke mindst, er der vores traditionelle arrangementer, der kører tirsdag, torsdag og søndag. Tirsdag er det Jørgen Ulrich, der står bag Tirsdagstennis, der spilles på Dr. Sofies Vej kl. 9-11, og torsdag er Lasse Byberg primus motor for Torsdagstennis også kl. 9-11. Begge dage er deltagerne primært medlemmer, der er stoppet med at arbejde, men alle er velkomne, så arbejder du fast eftermiddag/aften eller har fri en gang imellem tirsdag eller torsdag, så kom endelig og vær med. Man kan dukke op uden tilmelding.

Ca. hveranden søndag er der Søndagstennis under ledelse af Barbara Bendtsen. Her skal man tilmelde sig på forhånd, og Barbara sørger så for at fordele spillerne, så man kommer til at spille med flere forskellige makkere og modstandere. Søndagstennis er for spillere af meget blandet styrke, så har du deltaget i majkampagnen sidste år, så er du meget velkommen til at være med i Søndagstennis – sammen med alle de faste gengangere. Datoerne er på vej.

Dimo for alle

Endelig kommer der igen Dimo-turneringen, som har eksisteret i RTK i rigtig mange år. Her er det Steen Dahl, der leder slagets gang. I dimo er der både single for kvinder og mænd samt dame-, herre- og mixdouble – og man bliver placeret i grupper med andre på samme styrke, og så skal man selv kontakte modstanderne og booke tid til en times kamp mod de andre i puljen på vilkårlige tidspunkter i løbet af sæsonen.

Tilmelding til Dimo er startet – fristen for tilmelding er mandag den 14. maj.

PS: Husk, at der på Store Åbningsdag lørdag den 28. april bliver arrangeret en stor motionistturnering med plads til ca. 50 deltagere. Der er sidste frist for tilmelding onsdag den 25. april.