Hyggetennis og grill aften for nye medlemmer

Sommeren er over os og det fejrer vi med at invitere de mange nye voksne, der er startet i klubben til en aften med tennis, hygge og god mad på grillen.

Vi spiller tennis fra klokken 18 til 20. Herefter hygger vi med lidt mad og drikke, som Begynderudvalget sørger for. Du skal bare tage dit gode humør og lidt at drikke med til dig selv.

Alle der er startet i klubben i 2021, 2020 og 2019 kan deltage. Vi spiller double og alle kan være med uanset styrke.

Hvis du må melde afbud: Hvis du melder afbud inden fristen, så kan du afmelde dig igen via bookingsystemet. Så behøver du ikke gøre mere. Hvis du bliver forhindret senere end tre dage før, så kan du ikke få pengene retur, men vi vil stadig gerne vide, at du ikke kommer, da vi tilrettelægger kampene efter antal deltagere.

Begynderudvalget for voksne