Doubleturneringer for nye medlemmer

I løbet af året bliver der arrangeret flere doubleturneringer for nye, voksne medlemmer. Det er for medlemmer både fra det pågældende år, men også for 1-3 år tilbage. Turneringerne bliver afviklet for dels at få spillet, men ikke mindst for at sikre, at alle medlemmer lærer flere at kende og dermed har lettere ved at finde nogen at spille med. Du er derfor også velkommen, hvis du har spillet flere år, men mangler nogle at spille med. Du behøver ikke at være begynder længere for at være med – alle er velkomne.

Begynderudvalget arrangerer disse turneringer, men nye medlemmer er også velkomne til selv at tage initiativ til at afvikle turneringer – med lidt hjælp fra udvalget. Kontakt i så fald begynderudvalget.

Tennis, hygge og grill aften for nye medlemmer

Sommeren er over os og det vil vi i Begynderudvalget fejre med at invitere dig og de mange nye, der er startet i klubben til en aften med tennis, hygge og god mad på grillen.

Vi spiller tennis fra klokken 18 til 20. Herefter hygger vi med lækkerier fra grillen. Begynderudvalget sørger for kød og tilbehør, du skal bare tage dit gode humør og lidt at drikke med til dig selv.

Alle der er startet i klubben indenfor de sidste 3 år kan deltage (2020, 2019, 2018). Vi spiller double og alle kan være med uanset styrke.

• Antal deltagere: Maks 28. Ved mindre end 12 tilmeldte aflyses arrangementet.
  • Dato: 19. juni 2020
  • Tid: 18-20 + hygge og grill
  • Mødetid: 17.50
  • Sted: Darup
  • Pris: 50 kr.
  • Tilmelding: Tilmeld dig via bookingsystemet – klik på linket, du skal være logget på for at tilmelde dig og betale
  • Tilmeldingsfrist: Senest tre dage før

Hvis du må melde afbud: Hvis du melder afbud inden fristen, så kan du afmelde dig igen via bookingsystemet. Så behøver du ikke gøre mere. Hvis du bliver forhindret senere end tre dage før, så kan du ikke få pengene retur, men vi vil stadig gerne vide, at du ikke kommer, da vi tilrettelægger kampene efter antal deltagere. Giv besked hurtigst muligt til Tine Bøegh-Petersen fra begynderudvalget, tineboegh@tineboegh.dk.

Mød andre, der også er startet i klubben inden for de sidste 2-3 år.

Målet er, at os forholdsvis nye mødes og spiller i en turnering, der selvfølgelig har som formål, at vi får spillet meget, men også at vi alle får en bredere kontaktflade, så vi kommer godt fra start i sæsonen og altid har nogen, vi kan ringe til eller kan melde os sammen med, når der er aktiviteter i klubben.

Arrangementer i indendørssæsonen 2019/20:

• Tid og sted: Se ovenfor – mødetid senest 10 minutter før i RTK-hallen
  • Antal deltagere: Max 32
  • Om turneringen: Doublekampe på kryds og tværs
  • Pris: 100 kr., som dækker bolde, booking af baner og forplejning
  • Tilmelding og betaling: Sker via bookingsystemet – du skal logge ind og efterfølgende klikke på forsiden og aktiviteter. Du kan også klikke på datoerne ovenfor og så logge ind efterfølgende
  • Tilmeldingsfrist: Senest tre dage før
  • Hvis du må melde afbud: Hvis du melder afbud inden fristen, så kan du afmelde dig igen via bookingsystemet. Så behøver du ikke gøre mere. Hvis du bliver forhindret senere end tre dage før, så kan du ikke få pengene retur, men vi vil stadig gerne vide, at du ikke kommer, da vi tilrettelægger kampene efter antal deltagere. Giv besked hurtigst muligt til Henrik Gøtke fra begynderudvalget.

Begynderudvalget