Tipsy tennis

Fredag den 6. august er der danmarkspremiere på et nyt koncept – Tipsy Tennis.

Udvalgte klubmedlemmer har afprøvet konceptet i udlandet – og udvalget var enig: So ein ding muss wir auch haben…

Tipsy tennis går i al sin enkelthed ud på at vi spiller skumtennis med en drink i hånden – uden at spilde! Vi skal have en sjov aften, men som altid handler det om at vinde, dog med den udfordring, at du kun har en hånd at spille med og en drink i den anden.

Alle medlemmer af klubben over 18 år er velkommen.  Vi spiller små kampe på kryds og tværs, så du får spillet med forskellige makkere. Niveauet vil være blandet – lige fra begyndere til øvet.

Vi spiller fra klokken 18 til 20 og slutter aften af med mad og hygge. Vi sørger for pølser og tilbehør til grillen og for engangsglas til drinks på banen. Du medbringer selv drinks til spillet og andre drikkevarer.

Tid og sted: Fredag den 6. august klokken 18-20 på Dr. Sofies vej

Pris: 100 kr. pr. person

Tilmelding: Vil du have en sjov aften med dine tennisvenner, så tilmeld dig allerede nu

Påklædning: Tennissko på banerne er et krav. Men om du kommer i pæne bukser, kjole eller tennistøj er op til dig.

Tilmelding er bindende – forstået på den måde, at hvis du er kommet med i turneringen og melder afbud senere end 72 timer før afholdelse, bliver pengene trukket, hvis der ikke findes en afløser.

Får du brug for at melde afbud, så kontakt Berit (bkpete@gmail.com). Hvis pengene skal tilbagebetales (fx ved aflysning) bliver pengene overført til din konto i bookingsystemet, og du kan derfor bruge disse penge til næste gang, du skal booke en indendørs bane, betale for træning eller andre aktiviteter.

Arrangører: Berit Kjær og Tine Bøegh