Tirsdags- og torsdagstennis

Målgruppe: Alle motionister, der har fri tirsdag og torsdag formiddag

Tirsdags- og torsdagstennis er motionist formiddagstennis, som afvikles både indendørs og udendørs næsten alle dage i løbet af året.

Både tirsdag og torsdag kommer der på grund af tidspunktet flest ældre, men både tirsdags- og torsdagstennis er for alle, så har du tid, er du velkommen.

Der er en tendens til, at der til torsdagstennis er lidt stærkere spillere, end til tirsdagstennis, men der er også mange gengangere.

Tirsdagstennis – indendørs i Darup hallen 1/10 – 2/5 på alle fire baner fra 9-13

• Tirsdagstennis i Darup hallen starter 27. september. Tirsdagstennis er åbent for alle medlemmer.
  • Vi spiller på bane 1, 2, 3, og 4 fra kl. 9-12 og på bane 3 og 4 fra kl. 12-13.
  • Vi spiller double i runder á en halv time.
  • Man kan komme og gå, som man vil.
  • Spillet følger nedenstående spilleplan.
  • Alle spillere betaler 35 kr. via Mobile Pay til 51354675. Husk indendørs sko.
  • Evt. spørgsmål til Jørgen Ulrich, 51354675.

I udendørssæsonen betaler spillerne ikke noget.

Kontaktperson er Jørgen Ulrich, tlf. 51 35 46 75, mail: ulrichjrgen@gmail.com.

Spilleplan og retningslinjer for tirsdagstennis

Jørgen Ulrich
Tlf.:   +45 51354675

Vi spiller året rundt alle torsdage fra kl. 9 til 11. Fra 1. maj til 30. september spiller vi udendørs på Dronning Sofies Vej, og fra 1. oktober til 30. april indendørs i RTK-hallen.

Vi starter på gruset torsdag den 5. maj kl. 9.

Der er ingen forhåndstilmelding, og alle er velkomne. Det normale deltagerantal er omkring 20 pr. gang, men der er principielt ingen begrænsning i antallet af deltagere. Afhængig af deltagerantallet spiller man 3 eller 4 doubler med skiftende makkere.

Efter kampene afholder vi en “3. halvleg” med udveksling af synspunkter over en kop kaffe eller en øl.

Prisen er 10 kr. pr. gang om sommeren og 30 kr. om vinteren.

Aktiviteter i RTK er kun for aktive medlemmer

Bemærk, at du skal være aktivt medlem for at kunne deltage i Tirsdags- og Torsdagstennis.

Er du fx passivt medlem om vinteren, men betaler aktivt kontingent om sommeren, så må du gerne deltage i aktiviteter i sommersæsonen, men ikke i vintersæsonen.

Jørgen Ulrich
Ansvarlig for Tirsdagstennis
ulrichjrgen@gmail.com
51 35 46 75
Birte Hoberg
Ansvarlig for Torsdagstennis - sommer
bhoberg@gmail.com
61 77 81 49
Lasse Byberg
Ansvarlig for Torsdagstennis - vinter
imrlb@mail.dk
75 50 64 01

Der spilles på Dronning Sofies Vej undtagen 2 torsdage i sommerferien, hvor der spilles i Darup: 30. juni og 4. august.