Klubmesterskab indendørs

RTK holder næsten hvert år indendørs klubmesterskaber for alle seniorer (de ældste juniorer kunne også være med). Alle rækker er niveauinddelt, så både de allerbedste og nybegynderne kunne være med. Der er også rækker for veteraner.

I 2020 bliver klubmesterskaberne afholdt på følgende dage:

• Fredag den 6. marts fra kl. 18: Singler i alle rækker
  • Lørdag den 7. marts fra kl. 11 og hele dagen/aftenen: Singler i alle række
  • Fredag den 20. marts fra kl. 18: Doubler i alle rækker
  • Lørdag den 21. marts fra kl. 11 og hele dagen/aftenen: Doubler i alle rækker
  • Lørdag den 28. marts fra kl. 11: Finaledag i alle rækker

I de to første weekender spilles alle kampe til og med semifinalerne. Vi prøver at lægge 40+, 50+ og 60+ singlekampene om fredagen og A-, B- og C-række singlekampene om lørdagen, men det afhænger af antal deltagere og fordelingen mellem rækkerne. Så hvis du både melder dig i fx 40+ og B-rækken, så kan du risikere at komme til at spille mange kampe.

Der spilles i år i følgende rækker:

• Single senior herrer og damer, række A, B og C
  • Single 40+ herrer og damer
  • Single 50+ herrer og damer
  • Single 60+ herrer
  • Herre, dame- og mixdouble A, B og C (i C-rækken kan spillere, der er over 60 år og ikke turneringsspillere, også deltage)

Der kan max være 16 deltagere i en række. Så vidt det er muligt, bliver der arrangeret bonusrunder for taberne i 1. runde, så alle får tilbudt mere end en kamp.

Arrangørerne fra aktivitetsudvalget får brug for hjælp til at stå for selve kampene de enkelte dage. Er du selv deltager en dag, så skal du måske hjælpe med at sætte kampe i gang, indtaste resultater eller lignende.

A-rækkerne er for 1.-3. holds spillere + spillere fra 40+1 og 50+1 + evt. juniorer.

B-rækkerne er for øvrige veteranholdspillere og stærke motionister.

C-rækkerne er for ikke-holdspillere, almindelige motionister og begyndere.

Hvis der er for få deltagere i enkelte rækker, vil rækker blive slået sammen – eller helt blive sløjfet.

Kampafvikling – nyt format

Kampene afvikles efter Dansk Tennis Forbunds NextGen-regler, det vil sige:

• Bedst af tre sæt til 4 med tiebreak til 7 ved stillingen 3-3
  • I single spilles partierne som normalt
  • I double spiller man no-add – én afgørende bold ved stillingen 40-40, hvor servemodtager bestemmer lige eller ulige side, i mix serves dog altid til samme køn
  • Både i single og i double spilles med, at bolden i serven gerne må røre nettet. Hvis bolden lander i servefeltet efter at have ramt nettet, er serven derfor god
  • I finalerne spilles kampe som normalt til 6 med tiebreak til 7. Dette gælder alle tre sæt – altså IKKE matchtiebreak til 10 i 3. sæt.

Det er maksimalt tilladt at tilmelde sig i tre rækker.

Kampene skal afvikles på de dage, der er afsat til de enkelte rækker. Er der en dag, du ikke kan spille, skal du derfor ikke melde dig i de rækker, der spiller denne dag.

Alle finalekampe bliver afviklet lørdag den 28. marts – hvis du ikke kan spille denne dag, skal du derfor trække dig på matchbolden i semifinalen.

Skulle der være spørgsmål vedrørende turneringen er man velkommen til at kontakte Henrik Gøtke eller Kasper Dall Birch på km@roskildetennisklub.dk.

• Tilmelding foregår via fanen “Tilmelding”
  • Tilmeldingsfrist: Søndag den 23. februar 2020
  • Deltagergebyret er 65 kr. pr singlerække og 50 kr. pr doublerække pr. person

Vi håber på at rigtig mange af jer har lyst til at deltage i turneringen og være med til at gøre dette års indendørs klubmesterskaber til en god og levende oplevelse.

Aktivitetsudvalget

Vi skal prøve at tage hensyn til forbehold, men da der er mange kampe, kan vi ikke garantere, at kampene ikke bliver placeret på disse dage. Der kan ikke være forbehold på finaledagen.

Ja, jeg vil gerne være med til klubmesterskaberne for voksne 2020:

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

Navn Vælg række 1 Navn på doublemakker Vælg række 2 Navn på doublemakker Vælg række 3 Navn på doublemakker
Liselotte Boas Damesingle B
Henrik Goetke Herredouble C og 60+ Thomas Brix
Henrik Loft Herresingle 50+
Troels Nielsen Herresingle 40+
  • Kasper Dall Birch og Henrik Gøtke, km@roskildetennisklub.dk.

Her skal du indberette dit resultat:

• Eks. 6-3 6-3

Her er listen over de indberettede resultater:

• This form does not have any entries yet.

Her kommer program og resultater for klubmesterskaberne indendørs 2020:

Her er program og resultater fra 2019:

Herre single A

Herre single 40+

Herre single 50+

Herre single 60+

Dame single B

Dame single 50+

Herre double A

Herre double B

Dame double B

Dame double C

Mix double B

Finaleprogram og resultater fra 30. marts 2019.

Her er programmet for klubmesterskaberne indendørs 2018:

Herunder er resultaterne fra 2017:

Herre single A

Herre single B