Motionistturneringer

Målgruppe: Alle kategorier af motionister fra begyndere til meget stærke – med mindre andet er angivet

En motionistturnering er som regel et arrangement, hvor du kommer til at spille doublekampe med samme eller forskellige makkere. Kampene varer normalt ca. 30 minutter – og hele arrangementet 2-3 timer. Der er ofte præmier til vinderne.

Konceptet er dog forskelligt fra gang til gang, så du skal læse mere under det enkelte arrangement, når tilmelding bliver åben.

Du kan se i kalenderen på forsiden, når der programsat motionistturneringer – og der vil også komme en nyhed, når tilmelding er åben.

Har du selv lyst til at arrangere en motionistturnering, så kontakt RTK’s aktivitetsansvarlige.

Styrke-mix – turnering for motionister

Vil du være med til at slutte vintersæsonen af med en mix-double turnering fredag den 17. april kl. 18-21?

Turneringen er uden seedning, man trækker lod om en makker. Så længe man vinder, spiller man med den samme makker, men rykker op i niveau. Kampene bliver derfor hårdere jo flere kampe man vinder. Når man taber en kamp, trækker man en ny makker og starter forfra.

Der er individuel tilmelding. Man skal minimum være i stand til at serve stabilt for at deltage i turneringen. Hvis man er i tvivl om niveauet, så kontakt arrangørerne.

Der er plads til 20 personer. Hvis der overtegnes, vil der bliver foretaget kønskvotering. Turneringen aflyses, hvis der er mindre end 8 personer tilmeldt tre dage før.

Når vi er færdige med kampene er der tapas og rødvin (eller tilsvarende), samt diverse præmier.

 • Tid og sted: Fredag d. 17. april kl 18-21 i Darup
 • Tilmelding: Her er link til tilmelding via bookingsystemet. Du skal logge på for at tilmelde dig og betale.
 • Tilmeldingsfrist: Dagen før – dog aflyses, hvis der ikke senest tre dage før er mindst otte tilmeldte
 • Pris: 125 kr. pr. person – som betales ved tilmelding

Tilmelding er bindende – forstået på den måde, at hvis du er kommet med i turneringen og melder afbud senere end 72 timer før afholdelse, bliver pengene trukket, hvis der ikke findes en afløser.

Får du brug for at melde afbud, så kontakt Pia på pia123winther@yahoo.dk. Hvis pengene skal tilbagebetales (fx ved aflysning) bliver pengene overført til din konto i bookingsystemet, og du kan derfor bruge disse penge til næste gang, du skal booke en indendørs bane, betale for træning eller andre aktiviteter.

Arrangører: Charlotte Mikkelsen og Pia Winther.

 

 

Sneen falder sent i år, og derfor afholdes årets RTK-julefrokost lørdag d.21.december. Det betyder, at du har styr på alle dine juleindkøb, og har overstået alle de kedelige julefrokoster med dit arbejde og dine venner. Den sjoveste fest er selvfølgelig den med dine tennisvenner

I år har vi brudt en smule med traditionerne. Det betyder, at begivenheden afholdes i Darup, hvor vi naturligvis skal spille tennis. Alle niveauer kan være med. Faktisk kan det være en fordel at have et lavt tennisniveau, da turneringen vil være inspireret af elementer fra ”Russisk Tennis” (mere om det på dagen).

Program:

 • Kl.14-17.30 – Tennisturnering. Der serveres gløgg og æbleskiver i pauserne
 • Kl.18 –? Julebuffet, snaps, dans og uddeling af RTK-priser

Alt det praktiske:

 • Husk håndklæde og skiftetøj
 • Medbring egne drikkevarer – vi fester hele natten
 • Tilmelding er bindende. Sidste frist for tilmelding er fredag d. 6.december
 • Pris: 25o kr.
 • Hvis du kun ønsker at deltage i julefrokosten, så skriv det i bemærkningsfeltet når du tilmelder dig
 • Max antal deltagere: 50 – først til mølle-princippet

 

På vegne af julefrokostudvalget

Leander Rudolf, Pernille Grønfeldt, Christina Monrad Pedersen, Andreas Storgaard Andersen og
Marie Schwartz

Champagne Tennis – en motionistturnering for øvede spillere

Traditionen tro er der igen i år en Champagneturnering i tennis, hvor vi i festligt lag kan sige tak for et godt tennis-år, og velkommen til et nyt. Det er en dobbeltturnering, hvor der spilles med ny makker i hver kamp og der er korte pauser mellem kampene. Det er muligt, at man kommer til at være oversidder i en kamp, hvor man kan skylle halsen i champagne og overveje taktikken til næste kamp.

Det spilles både double og mix. Antal og varighed af kampe afhænger af antallet af tilmeldte, men der vil være cirka fire kampe til hver spiller, og der kan være som nævnt være pauser mellem kampene. Det spilles med nye bolde.

Der er plads til max. 24 spillere, som tilmelder sig individuelt og efter først til mølle-princippet. Der tilstræbes en lige fordeling af damer og herrer. Turneringen vil blive aflyst, hvis der ikke minimum er otte spillere af hvert køn.

Efter nogle spændende og udfordrende kampe vil der blive serveret en rejemad, som passer til boblerne.

 • Tid og sted: Fredag den 27. december 2019 kl. 17-20 i RTK-hallen
 • Pris: 125 kr., som betales ved tilmelding

Vi glæder os til at se en masse motionister til denne festlige turnering. Der vil selvfølgelig være præmier!

Arrangører er: Charlotte Mikkelsen, Kristina Wittus Sørensen, Henriette Laursen og Merete Johansen.

Her finder du link til tilmelding – tilmelding åbner dog først ca. en måned før arrangementet.

Tøserunden er en styrke dame doubleturnering. Der er individuel tilmelding, og niveauet vil være blandet. Turneringen er for alle, men man skal minimum være i stand til at serve stabilt.

Turneringen er uden seedning og man trækker lod om en makker. Så længe man vinder, spiller man med den samme makker, men rykker op i niveau. Kampene bliver derfor hårdere, jo flere kampe man vinder. Når man taber en kamp, trækker man lod om en ny makker og starter forfra. Vi spiller med nye bolde, og hver spiller vil få 4-6 kampe af ca. 25 minutter – afhængig af antal tilmeldte og kampresultater. Dvs. at man kan risikere at få en pause imellem kampene, hvis man taber.

Der er plads til max 20 personer og tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Hvis der overtegnes, kommer man på venteliste. Arrangementet aflyses ved mindre end otte tilmeldte.

Når vi er færdige med kampene, vil der blive serveret ost og rødvin.

 • Tid og sted: fredag 28. februar 2020 kl. 18-21, RTK-hallen. Mødetid kl. 17.50
 • Tilmelding: Her er link til tilmelding via bookingsystemet – du skal logge ind for at tilmelde dig og betale. Tilmelding bliver dog først åbnet ca. en måned før
 • Tilmeldingsfrist: 21. februar 2020
 • Pris: 125 kr. pr. person – som betales ved tilmelding

Tilmelding er bindende – forstået på den måde, at hvis du er kommet med i turneringen og melder afbud senere end 72 timer før afholdelse, bliver pengene trukket, hvis der ikke findes en afløser.

Får du brug for at melde afbud, så kontakt arrangørerne.

Hvis pengene tilbagebetales (f.eks. ved aflysning) bliver pengene overført til din konto i bookingsystemet, hvor du kan bruge disse penge næste gang, du skal booke en indendørs bane, betale for træning eller andre aktiviteter.

Kontakt vedr. arrangementet: Lisbeth Lyme og Pia Winther Eriksen.

Kom og spil doublekampe på udvalgte lørdage. Se tilmelding og spilledatoer længere nede.

Lørdagsmatchen er for veteranholdspillere og stærke motionister.

Konceptet er en slags holdkamp men med individuel tilmelding efter “først til mølle”-princippet, dog kan der blive byttet rundt på tilmeldingerne, så der kommer en fordeling, der passer med køn og styrke. Så tilmeld dig gerne, selv om de første 16 pladser er taget. Det kan være, du kommer med alligevel – og på samme måde kan det være, at der af styrke- eller kønsårsag er en eller flere af de sidste 16 tilmeldte, der ikke er plads til den pågældende lørdag.

Der vil hver gang blive lavet to hold. Hvert hold består af fire damer og fire herrer og der spilles kun doublekampe: 2 HD, 2 DD og 8 MIX, altså 12 kampe i alt.

Der vil være 3 runder á ca. 40 min. uden pause imellem kampene. Holdene vil blive lavet på forhånd men på selve dagen skal holdet selv bestemme, hvem der spiller hvilke kampe.

Skulle der ikke være 16 tilmeldte, bliver fordelingen så det passer nogenlunde mht. køn og styrke. Det samme gør sig gældende, hvis der skulle være overtegning til aktiviteten.

Afvikling:

Da kampene er på tid, tælles der flest partier – dog er pointgivning:

 • 2 point pr. vunden kamp
 • 1 point pr. uafgjort kamp
 • 0 point pr. tabt kamp

Lørdagsmatchen er tænkt som en hyggelig måde at starte weekenden på og en mulighed for at få trænet dit doublespil med dine hold- og tenniskammerater.

Alle får besked om deltagelse et par dage før.

Deltagerne skal selv have bolde med.

Max antal deltagere: 16 – der skal være mindst 12 deltagere for at aktiviteten gennemføres

Pris: 0 kr. – gratis.

Frist for tilmelding: Senest fire dage før.

Arrangør: Gitte Martinussen, gt.martinussen@gmail.com.

Lørdagsmatchen finder sted på følgende foreløbig aftalte datoer – klik på datoen, så kommer du direkte til tilmelding via bookingsystemet – du skal logge ind for at tilmelde dig:

 

 

“Karrusellen” – en turnering for motionister

Traditionen tro åbner vi en sæson med en tur i karrusellen. Karrusellen er en turnering, hvor man spiller både double og mix – lidt afhængig af hvilke deltagere der er med. Kampprogrammet bliver fastlagt på forhånd og vil ikke blive påvirket af resultaterne undervejs. Holdene bliver sat ved lodtrækning, normalt uden seedning.

Der vil være min. fire kampe a ca. 25 minutter til hver – hver kamp så vidt muligt med ny medspiller og nye modstandere. Vi spiller med nye bolde og der kan være en enkelt pause mellem kampene.

Der er individuel tilmelding. Turneringen er for alle, men man skal som minimum være i stand til at serve stabilt. Hvis man er i tvivl om niveauet, så kontakt arrangøren. Det er primært først til mølle, men hvis der overtegnes, vil der blive foretaget kønskvotering, for at få en fornuftigt fordeling mellem kvinder og mænd.

Der er plads til max. 32 personer. Der aflyses, hvis mindre end 16 personer er tilmeldt tre dage før.

Når vi er færdige med kampene, er der fortæring af ost og rødvin (eller tilsvarende) samt præmier til vinderne.

Tilmelding er bindende – forstået på den måde, at hvis du er kommet med i turneringen og melder afbud senere end 72 timer før afholdelse, bliver pengene trukket, hvis der ikke findes en afløser. Får du brug for at melde afbud, så kontakt Steen. Hvis pengene skal tilbagebetales (fx ved aflysning) bliver pengene overført til din konto i bookingsystemet, og du kan derfor bruge disse penge til næste gang, du skal booke en indendørs bane, betale for træning eller andre aktiviteter.

Kontakt vedr. arrangementet: Steen Lindegaard, aktivitetsudvalget@roskildetennisklub.dk.

 

Styrke-mix – turnering for motionister

DMI’s prognose melder at uge 24 vil byde på mildt sommervejr, med lidt mindre nedbør, en anelse højere temperaturer og færre skyer end normalt for vores første sommermåned, så vi krydser fingre og åbner sommeren med en omgang Styrke-mix.

Styrke-mix er en doubleturnering, hvor man kun spiller mix double. Der er individuel tilmelding og niveauet vil være blandet. Turneringen er for alle, men man skal minimum være i stand til at serve stabilt. Hvis man er i tvivl om niveauet, så kontakt arrangøren.

Turneringen er uden seedning, man trækker lod om en makker. Så længe man vinder, spiller man med den samme makker, men rykker op i niveau. Kampene bliver derfor hårdere jo flere kampe man vinder. Når man taber en kamp trækker man en ny makker og starter forfra. Vi spiller med nye bolde, og hver spiller vil få mellem 4-7 kampe af ca. 25 minutter – afhængig af antal tilmeldte og kampresultater. Dvs. at man kan risikere at få en pause imellem kampene – hvis man taber.

Der er plads til max. 40 personer. Hvis der overtegnes, vil der bliver foretaget kønskvotering. Hvis der er en meget skæv kønsfordeling, kan det blive nødvendigt med en single i ny og næ. Selvom tilmeldingsfristen er dagen før, aflyses arrangementet, hvis der mindre end 16 personer (8 damer og 8 herrer) tilmeldt tre dage før.

Når vi er færdige med kampene er der fortæring af ost og rødvin (eller tilsvarende), samt diverse præmier til bemærkelsesværdige præstationer (læs: de par som kan holde sig på banen indtil de bliver diskvalificeret af overdommeren)

Tilmelding er bindende – forstået på den måde, at hvis du er kommet med i turneringen og melder afbud senere end 72 timer før afholdelse, bliver pengene trukket, hvis der ikke findes en afløser. Får du brug for at melde afbud, så kontakt Steen. Hvis pengene skal tilbagebetales (fx ved aflysning) bliver pengene overført til din konto i bookingsystemet, og du kan derfor bruge disse penge til næste gang, du skal booke en indendørs bane, betale for træning eller andre aktiviteter.

Kontakt vedr. arrangementet: Steen Lindegaard, aktivitetsudvalget@roskildetennisklub.dk.

“Velkommen hjem fra ferie” – doubleturnering for motionister
Her er link til tilmelding via bookingsystemet. Du skal logge dig på for at tilmelde dig og betale.
Efter en lang og varm ferie skal vi have gang i ketsjeren igen. Ud fra tilmeldingerne sætter jeg nogle hold som spiller mod hinanden. Der spilles både mix og double. Niveauet kan være meget blandet, men man skal være i stand til at serve nogenlunde stabilt. Hvis man er i tvivl om niveauet, så kontakt arrangøren.
Vi spiller med nye bolde, og hver spiller vil få mellem 5-6 kampe af ca. 25 minutter – afhængig af antal tilmeldte og kampresultater. D.v.s at man kan risikere at få en enkelt pause imellem kampene, hvis ikke antallet af spillere lige passer til antallet af baner.
Tid og sted: Lørdag 10. august kl 14-17.30, Dr. Sofies Vej.
Der er plads til max. 32 personer. Der aflyses hvis mindre end 16 personer er tilmeldt torsdag 8.august. Når vi er færdige med kampene, tænder vi grillen og spiser lidt kød, pølser og salat samt nyder et glas vin eller to.
Pris: 100kr per person – som betales ved tilmelding.
Bemærk venligst at både 1. og 2. damehold spiller på Dr. Sofies Vej samme dag, startende henholdsvis kl.11 og kl.10. Damerne spiller rigtigt godt, så det er en god undskyldning for at komme på anlægget og ganske gratis få en lille frokost aperitif, kaffe og kage, eller evt. en pølse, samtidig med at man kan kigge på noget kvalitets-tennis.
Kontakt vedr. arrangementet: Steen Lindegaard, slindega64@gmail.com.
Tilmelding til motionistturneringen er bindende – forstået på den måde, at hvis du er kommet med i turneringen og melder afbud senere end 72 timer før afholdelse, bliver pengene trukket, hvis der ikke findes en afløser. Får du brug for at melde afbud, så kontakt Steen. Hvis pengene skal tilbagebetales (fx ved aflysning) bliver pengene overført til din konto i bookingsystemet, og du kan derfor bruge disse penge til næste gang, du skal booke en indendørs bane, betale for træning eller andre aktiviteter.

Vigtigt: Skriv dine medspillere og et holdnavn i meddelelsesfeltet – du betaler for alle fire.

“Hold-kap” – en turnering for stærke motionister.

Da vi i år ikke har noget motionisthold tilmeldt, prøver vi at lave vores egen motionist-turnering, “Hold-kap”.

Det er en turnering for 4-6 hold som afvikles over fire timer. Der spilles i puljer med finalerunde. Uafgjorte puljer og finalerunde afgøres af en golden matchtiebreak. Hvert hold skal bestå af to damer og to herrer, hvert hold skal spille fem kampe i hver match: en HS, en DS, en HD, en DD og en MD. (Hver spiller får to kampe) og hvert hold skal spille 2 matches. Der vil så vidt muligt være en pause mellem kampene, men det kan ikke garanteres.

Kampene bliver afviklet efter DTF NextGen reglerne:

 • Alle kampe spilles bedst af tre sæt til fire partier, med tiebreak (7) ved stillingen 3-3
 • Der anvendes traditionel tællemåde i single og No-ad scoring i double
 • No Let reglen benyttes
 • Fem minutters opvarmning der begynder når sidste spiller er på banen

Vi starter med nye bolde, men de bliver ikke skiftet undervejs.

Der er holdtilmelding. Holdkaptajnen skriver ved tilmelding holdnavn og de fire navne i kommentarfeltet. Denne turnering er ikke for nybegyndere, men primært rettet mod dem der spiller stærk motionist, 40+, 50+, blå/mørkegrøn gruppe, og evt. 3.-4. hold, hvis de har lyst.

Der er plads til max. seks hold, der aflyses hvis mindre end tre hold tilmelder sig.

Når vi er færdige med kampene, er der fortæring af ost og rødvin (eller tilsvarende), samt præmier til vinderholdet.

 • Tid og sted: Lørdag 10. november kl 15-19, RTK-hallen, Darupvej 52
 • Pris: 500 kr. per hold – som betales ved tilmelding. Holdkaptajnen må selv sørge for at opkræve pengene fra holddeltagerne. Tilmelding er bindende – forstået på den måde, at hvis du er kommet med i turneringen og melder afbud senere end 72 timer før afholdelse, bliver pengene trukket, hvis der ikke findes en afløser. Der bliver selvfølgelig ikke trukket, hvis du ikke kommer med
 • Tilmelding: Tilmeldingen foregår via bookingsystemet, så du skal logge ind for at kunne tilmelde sig. Der er et meddelelsesfelt, hvor du skal skrive dine medspillere

Kontakt vedr. arrangementet: Steen Lindegaard, aktivitetsudvalget@roskildetennisklub.dk.

Lørdag den 29. december kl. 15-19.

“Hold-kap” – en turnering for øvede/stærke motionister.

Da vi i år ikke har noget motionisthold tilmeldt, prøver vi at lave vores egen motionist-turnering – Hold-kap. Der er individuel tilmelding – se længere nede.

Det er en turnering for 3-6 hold, som afvikles over fire timer. Der spilles i puljer med finalerunde. Uafgjorte puljer og finalerunde afgøres af en golden matchtiebreak. Hver hold skal bestå af to damer og to herrer og hvert hold skal spille 10 kampe. Alle hold skal spille mindst: en HS, en DS, en HD, en DD og to MD – dertil fire kampe mere, som afhænger af hvor mange hold der er med. Hver spiller får fire kampe. Der vil være en pause (5-30min) mellem kampene.

Kampene bliver afviklet efter DTF NextGen reglerne:

 • Alle kampe spilles bedst af 3 sæt til 4 partier, med Tiebreak (7) ved stillingen 3-3
 • Der anvendes traditionel tællemåde i single og No-ad scoring i double
 • No Let reglen benyttes
 • 5 minutters opvarmning, der begynder når sidste spiller er på banen

Vi starter med nye bolde, men de bliver ikke skiftet undervejs.

Der er individuel tilmelding. Hvis nogen ønsker at spille sammen, så send en mail til mig om dem, man ønsker at spille sammen med. Jeg sætter holdene – det er primært først til mølle, men da det skal gå op med både herrer og damer og dem der ønsker at spille sammen, så kan der blive rykket rundt uden om tilmeldingsrækkefølgen. Denne turnering er ikke for nybegyndere, men primært rettet mod dem der spiller motionisttennis eller blå/mørkegrøn træningsgruppe.

Der er plads til max. 6 hold, der aflyses, hvis mindre end tre hold kan dannes tre dage før.

Når vi er færdige med kampene er der en let forplejning (julemaden skal jo forbrændes), samt præmier til vinderholdet.

 • Tid og sted: Lørdag 29. december kl 14.50-19, RTK-Hallen, Darupvej 52
 • Pris: 135 kr. pr. person – som betales ved tilmelding. Tilmelding er bindende – forstået på den måde, at hvis du er kommet med i turneringen og melder afbud senere end 72 timer før afholdelse, bliver pengene trukket, hvis der ikke findes en afløser. Der bliver selvfølgelig ikke trukket, hvis du ikke kommer med

Kontakt vedr. arrangementet: Steen Lindegaard, aktivitetsudvalget@roskildetennisklub.dk.

12/12: Tilmelding er nu lukket.

 

 

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur. Tilmeldingerne bliver vist ca. 10 minutter efter, du har tilmeldt dig og betalt. Går betalingen ikke igennem, så bliver din tilmelding heller ikke vist.

  • This form does not have any entries yet.

 

Husk at skrive din makkers navn i kommentarfeltet i bookingsystemet i forbindelse med tilmelding.

Mini VM” – mixdouble turnering for motionister

Hvis I ikke har tid til at deltage i klubmesterskabet, eller bare ønsker at teste styrkeniveauet mod andre par, så kan det gøres på en aften. Denne motionist-turnering er Mini VM. hvor der kun spilles mixdouble med fast partner. Man finder selv en makker og melder sig til som et par. Turneringen bliver med seedning, gruppespil, og placeringskampe.

Der vil være mindst fire kampe til hver a ca. 30 minutter, og der kan være pauser mellem kampene. Vi spiller med nye bolde, men de bliver ikke skiftet undervejs.

Der er par-tilmelding – først til mølle. Skriv navnet på din partner i kommentarfeltet. Hvis man er i tvivl om niveauet, så kontakt arrangøren. Der er plads til max. 12 par (24 personer). Der aflyses, hvis mindre end 8 par (16 personer) er tilmeldt tre dage før.

Når vi er færdige med kampene, er der fortæring af ost og rødvin samt en præmieoverrækkelse til bemærkelsesværdige præstationer.

 • Tid og sted: Fredag 8. februar, kl. 17.50-21, RTK-Hallen, Darupvej 52
 • Pris: 250 kr. pr par (125 kr. pr. person), som betales ved tilmelding. Du skal altså betale 250 kr. og selv sørge for at opkræve halvdelen hos din makker. Tilmelding er bindende – forstået på den måde, at hvis du melder afbud senere end 72 timer før afholdelse, får du kun pengene tilbage, hvis der findes en afløser

Kontakt vedrørende arrangementet: Steen Lindegaard, aktivitetsudvalget@roskildetennisklub.dk.