Vil du med til padel i Ballerup lørdag den 28. september?

Vil du med ud at spille padel lørdag d. 28/9-2019 ?

Måske kender du ikke padel?

Pyt med det, det er rigtig, rigtig sjovt og i selskab med andre fra RTK findes der ikke en bedre mulighed for at prøve det.

Her er link til tilmelding og betaling via bookingsystemet.

Hvor?

• IndoorClub
  • Telegrafvej 6, 2750 Ballerup, Denmark

Lørdag d. 28/9-2019 kl. 15-17 – sidste frist for tilmelding er den 13. september. Der er plads til 36, men der skal være mindst 12 for at gennemføre.

Pris: 270 kr.

Arrangementet er for alle medlemmer fra 18 år op opefter. Vi mødes ved IndoorClub i Ballerup kl. 14.45, så har vi tid til lige at hilse på verdens bedste padeltræner, som vil fortælle lidt om reglerne og vi bliver fordelt på banerne. Tag almindeligt tennistøj med – og indendørs sko.

I skal selv finde til Ballerup, men det vil være fint med noget samkørsel evt. fra Dr. Sofies Vej.

Hele arrangementet afsluttes på Dr. Sofies Vej om aftenen kl. 18.30 med lidt mad og et glas vin eller to.

Prisen er inkl. leje af baner, bat & bolde, verdens bedste padeltræner samt afslutningen om aftenen på Dr. Sofies Vej.

PS. Der er omklædningsrum m. bad hos IndoorClub.

Lidt Padel info. (Læs evt. mere på Dansk Padel Forbunds hjemmeside, hvor der er flere detaljer om sporten):

Padel er en af de hurtigste voksende sportsgrene og er bl.a. kæmpestort i Spanien og er også blevet meget populært hos vores naboer i Sverige og Tyskland, ja generelt er det ved at sprede sig i hele verden :-).

Størrelsen på en padelbane er ca. halvdelen af en tennisbane, samt der er vægge rundt om banen a la squash – spillet er også en blanding af squash og tennis – nogen mener det er ca. 20 % squash og 80 % tennis. I stedet for ketcher spilles der med et bat.

Padel har fantastiske fordele, som gør det unikt:

• Nemmere og hurtigere at lære end nogen anden ketchersport. Det forbedrer din reaktionstid og reflekser.
  • Det kræver mindre styrke og teknik end andre sportsgrene, hvilket gør det lettere for børn og begyndere.
  • Padelbaner tager mindre plads end tennisbaner. 2 padelbaner kan erstatte en tennisbane.
  • Padel har ca. 3 gange mere effektiv spilletid end tennis p.g.a. rebounds fra væggen og den mindre banestørrelse.
  • Det er en social sport, da det normalt spilles af 4 spillere.

Arrangør er Gitte Martinussen.