Doubleturneringer for begyndere

I løbet af året bliver der arrangeret flere doubleturneringer for begyndere – både fra det pågældende år, men også for begyndere fra 1-2 år tilbage. Turneringerne bliver afviklet for dels at få spillet, men ikke mindst for at sikre, at alle medlemmer lærer flere at kende og dermed har lettere ved at finde nogen at spille med. Du er derfor også velkommen, hvis du har spillet flere år, men mangler nogle at spille med. Vær dog opmærksom på, at niveauet er for begyndere og let øvede.

Begynderudvalget arrangerer enkelte turneringer, men ellers er der lagt op til, at begynderne selv tager initiativ til at afvikle turneringer – med lidt hjælp fra udvalget. Kontakt i så fald begynderudvalget.

Mød andre, der også er startet i klubben inden for de sidste 2-3 år. Målgruppen er primært deltagere fra majkampagnen eller andre voksne, der startede som begyndere eller tæt derpå. Du behøver derfor ikke være begynder i dag.

Målet er, at os forholdsvis nye mødes og spiller i en turnering, der selvfølgelig har som formål, at vi får spillet meget, men også at vi alle får en bredere kontaktflade, så vi kommer godt fra start i sæsonen og altid har nogen, vi kan ringe til eller kan melde os sammen med, når der er aktiviteter i klubben.

Vi planlægger to turneringer i indendørs sæsonen:

Der kommer senere besked om tilmelding, pris og evt. forplejning.

• Tid og sted: Mødetid senest kl. 17.50 i RTK-hallen
  • Antal deltagere: Max 32
  • Om turneringen: Doublekampe på kryds og tværs
  • Pris: 100 kr., som dækker bolde, booking af baner og forplejning
  • Tilmelding og betaling: Sker via bookingsystemet – du skal logge ind og efterfølgende klikke på forsiden og aktiviteter – du kan også klikke på datoerne her oven for. Så kommer du direkte ind til tilmelding og skal bare logge på
  • Tilmeldingsfrist: 2-3 dage før
  • Hvis du må melde afbud: Hvis du melder afbud inden fristen, så kan du afmelde dig igen via bookingsystemet. Så behøver du ikke gøre mere. Hvis du bliver forhindret senere end tre dage før, så kan du ikke få pengene retur, men vi vil stadig gerne vide, at du ikke kommer, da vi tilrettelægger kampene efter antal deltagere. Giv besked hurtigst muligt til Povl fra begynderudvalget, der står for denne turnering

Begynderudvalget

På den sidste træningsdag i majkampagnen 2019 (søndag den 26. maj) bliver der udover træning også afholdt en begynderturnering.

Begynderudvalget laver en turneringsplan, hvor alle deltagerne bliver mixet, så de spiller med og mod hinanden på kryds og tværs. Vi skal derfor vide præcis, hvem der kommer. Vi slutter turneringen af med lidt forplejning og hygge.

I skal derfor tilmelde jer herunder – det foregår på samme måde, som når RTK normalt holder arrangementer.

Turneringsansvarlig fra begynderudvalget er endnu ikke udpeget, men det kommer. Det er den turneringsansvarlige, I skal kontakte, hvis der skulle opstå sygdom. Meld i så fald afbud i så god tid som muligt, da det er svært at stå på dagen med en turneringsplan, der så ikke holder alligevel, fordi alle ikke kommer.

Ja, jeg vil gerne tilmelde mig majkampagneturneringen søndag den 26. maj 2019 kl. 15-19.

Her kan du se listen over deltagere til majkampagneturneringen. Listen bliver opdateret automatisk. Kan du ikke se din tilmelding umiddelbart efter, du har tilmeldt dig, så gå ind på siden igen.

• This form does not have any entries yet.