Hej alle juniorer og forældre

Juniorudvalget vil gerne invitere jer alle til alle tiders start på indendørssæsonen.

Vi har derfor arrangeret en ”familieskum”-turnering lørdag den 30. september kl. 13-15 i hallen i Darup.

Ideen er, at juniorerne tilmelder sig arrangementet sammen med en forælder, eller en anden voksen (bedsteforældre, tanter, onkler osv.) til en hyggelig familieturnering, hvor der spilles doublekampe af 10 minutters varighed.

Træningschef Sisse kommer og sætter det hele i gang og forklarer reglerne osv.

Det koster 25 kr. per person at deltage, og der er præmier til alle deltagere. Nu er tilmelding åben. Skynd jer, der er frist fredag den 29. september kl. 12.  Husk at overføre penge i forbindelse med tilmelding.

Kan man ikke lige lokke en voksen fra familien med, er dette ingen forhindring for deltagelse, da juniorudvalget står klar til kampe som ”pap-forældre”.

Vi håber at se rigtig mange af vores dejlige juniorer og deres familie til arrangementet. Sidste frist for tilmelding er fredag d.29. september kl. 12.

Vel mødt!

Juniorudvalget

Ja, jeg/vi vil gerne være med til Familieskum lørdag den 30. september. Vi betaler 25 kr. pr. person – også selv om vi efterfølgende må melde afbud. Vi overfører til klubbens Mobile Pay eller klubbens konto og skriver Familieskum i forbindelse med overførslen.

Her er link til bankkonto og Mobile Pay.

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

• Frederik sieborg
    • Håber det er ok selv om for sen tilmelding. Har prøvet at skrive t Jonas

• Annika + mor eller far
    • August SJ og far