Godt nytår til alle medlemmer. Husk, at den faste træning for alle børn og voksne starter torsdag den 3. januar.

For de voksne er der fortsat muligheder for at tilmelde sig morgentræning fra gang til gang samt diverse tematræninger samt specialtræninger for kun to spillere (hvor man kan melde sig enkeltvis).

En del pladser er optaget, men der er bestemt fortsat muligheder for at få plads.

Her er en oversigt over de muligheder, der er lige nu – 2. januar om formiddagen. Dette ændrer sig selvfølgelig, hvis medlemmer går ind og booker tiderne:

Morgentræninger:

I grupper på op til otte:

• Onsdage kl. 7.30-8.30 (for stærke og meget øvede)
  • Torsdag kl. 7-8 (for stærke og meget øvede) – her er der kun en enkelt plads den 24. januar
  • Torsdag kl. 8-9 (for øvede og let øvede) – her er der pladser både 10/1, 17/1, 24/1 og 31/1

Individuel træning – med to spillere på, men hvor man kan melde sig enkeltvis:

• Onsdag kl. 8.30-9.30 (her er der ledige pladser 16/1, 23/1 og 30/1)

Eftermiddagstræninger:

Individuel træning – med to spillere på, men hvor man kan melde sig enkeltvis:

• Torsdag kl. 15-16 (Her er der pladser fra 8/1 og resten af januar)
  • Torsdag kl. 16-17 (Her er der pladser 22/1 og 29/1)

Log in i bookingsystemet – vælg “Forsiden” og herefter “Tilmelding til træning”.

Henrik Overgaard