Puslespillet omkring vintertræningsplanen er næsten færdig, og efter nogle rokeringer viser det sig, at der på fire hold er i alt fem ledige pladser.

Disse pladser har det ikke været muligt at besætte med dem, der i forvejen er sat på træningsplanen – heller ikke dem, der har træning hver anden uge om søndagen.

De ledige pladser er:

  • Mandag kl. 21-22: Lysegrøn og rød gruppe – én plads
  • Tirsdag kl. 18-19: Mørkegrøn gruppe – to pladser
  • Torsdag kl. 21-22: Blå gruppe – én plads
  • Søndag kl. 15.45-17 hver anden uge i ulige uger: Rød gruppe – én plads

Interesserede er velkomne til at skrive til Sisse Folmø på sisse@roskildetennisklub.dk.

Sisse pointerer, at det er vigtigt, at spillerne på holdene passer så godt sammen styrkemæssigt som overhovedet muligt. Hvis der er enkelte hold, hvor det ikke er tilfældet, kan det blive nødvendigt med lidt omrokering, også efter træningen er startet.

Farvegrupperne for voksne starter med blå, som er de absolut stærkeste motionister. Herefter kommer mørkegrøn, lysegrøn, rød og gul. Med i vurderingen omkring grupper er imidlertid også, hvor bevægelig man er. I samme farvegruppe kan der sagtens være nogle, der bevæger sig rigtig godt, men ikke rammer bolden lige så godt som andre i gruppen, der har rigtig gode slag, men ikke er så løbestærke. Dette prøver trænerteamet så vidt muligt også at tage hensyn til.

Er du i tvivl om din farvegruppe, så skriv til Sisse – skriv gerne nogle navne på spillere, som du er på niveau med.

Her kan du se nyheden: Ny version af træningsplanen – flere ændringer søndag.