DIMO turneringen i vinteren 2017/18 er tæt på afslutningen. I denne sæson har der været flere parallelpuljer end de foregående år, nemlig hele 14 ud af i alt 16 puljer. Årsagen har været, at mange spillere har næste samme spillestyrke og derfor vanskeligt kan opdeles i A, B, C, etc niveau. Samtidig har det været tanken at få lidt større bredde i puljerne.

DIMO pointstillingen er optalt 15. april. Spillerne med flest point i parallelpuljerne spiller finalekamp inden 1. maj. Og som det fremgår af pointstillingen, er det følgende:

• Damedouble A1-A2: Christina Monrad Petersen og Gitte-Marie Phillipsen vs. Ellen Grønvald og Margit Pedersen
  • Mix double A1-A2: Christina Monrad Pedersen og Niels Abitz vs. Gitte Martinussen og Per Kronborg
  • Mix double B1-B2: Lisbeth Lyme og Thøger Lyme vs. Grethe Kjølby og Henrik Overgaard
  • Damesingle A1-A2: Tina Dilling vs. Pernille Grønfeldt
  • Damesingle B1-B2: Lisbeth Lyme vs. Helle Michaelsen
  • Herresingle B1-B2: Jens Erik Skau vs. Søren Rasmussen
  • Herresingle A:  Finalen i denne række er aflyst. I hver af de to puljer havde ingen af spillerne med vinderchancer spillet mere end en kamp inden 15. april. Dimo koordinatoren gav derfor spillerne en ekstra uge til at få spillet mindst en kamp mere. Det er dog ikke sket, og finalen er derfor aflyst.

God kamp.

Steen Øgaard Dahl