Nu kan du se hele programmet for finalerne i klubmesterskaberne for voksne, der bliver afviklet på Dr. Sofies Vej lørdag den 14. september.

Der er enkelte rækker, hvor begge finaledeltagere ikke er kendt endnu. På grund af regnvejr bliver de sidste kampe spillet lige her inden weekenden.

Her kan du se finaleprogrammet.

Finaletiderne for dame single A og damesingle B er blevet flyttet i forhold til det oprindeligt annoncerede tidspunkt.

Første runde kampe starter kl. 9, og herefter er der kampe kl. 10.30, 12 og 13.30 – tidspunkterne er ikke helt præcise, da kampene bliver sat i gang, efterhånden som de forrige er færdige.

Her kan du se siden med alle kampresultater.

Herunder er nogle billeder fra de indledende kampe – øverst er det Søren og Line Michaelsen, der har fundet sig godt til rette med et af de tæpper, som anlægsudvalget har sørget for ligger til rådighed i klubhuset: