Det vrimler lige nu med gode tilbud til RTK’s børn i alle aldre.

Her får du et overblik:

Tennis for 6-12 årige lørdag 15. juni kl. 11-14

Klubben vil gerne invitere jer til en intern turnering lørdag den 15. juni kl. 11-14 på Dr. Sofies Vej for alle 6-12 år.

et er både for nye,som gerne vil lære at spille kamp, og mere rutinerede spillere, som gerne vil ned og konkurrere med klubkammeraterne. Håber mange af jer har lyst til fed dag sammen med trænerne Mille og Ditte, der på dagen styrer programmet og har masser af guldkorn og dele ud af.

Det koster 50 kr. at være med, som dækker præmier og lir 🙂

Hvis der er nogle, som har lyst til at bage en kage er det altid i høj kurs hos børnene og trænere.

Her er link til information og tilmelding via bookingsystemet. Du skal logge på for at tilmelde dig og betale.

De bedste hilsner
Sisse

Junior pizza-aften 21/6 for årgang 2006 og ældre

Kom til pizzaaften i på Dr. Sofies Vej.

Kære alle juniortrænere og spillere i årgang 06 og ældre.

Fredag den 21. juni vil Mille og Ditte gerne invitere til tennis, musik, hygge og pizza fra 18-21 på Dronning Sofies vej. Det koster 50 kr. at være med, som tilskud til snacks, mad og drikke.

Vi håber, I alle har lyst til at hygge jer med klubkammeraterne.

Her er link til tilmelding i bookingsystemet. I skal logge jer på for at tilmelde jer og betale.

Sisse

Sommerfest for alle juniorer fre 28/6 kl. 18-21

Så er juniorudvalget klar til at tage imod tilmeldinger til årets junior sommerfest, der finder sted på Dr. Sofies Vej fredag den 28. juni kl. 18-21.

Det er gratis at deltage og alle juniorer uanset alder er velkomne.

Juniorudvalget sørger for: Mad, drikke og tennissjov

Du sørger for: Godt humør og tennisketsjer, og evt. en kage

Tilmelding senest onsdag den 26. juni.

Her er link til siden med tilmelding.

Sommercamp for alle børn sidste fire dage inden skolestart – frist 26/6

Så er det nu, hvis dit barn skal med på en alletiders tennis-sommerlejr de fire sidste dage, inden skolen starter igen i august.

Campen finder sted:

• Søndag – onsdag den 4.-7. august kl. 9-15 i Darup

Her vil der være masser af træning og sjove lege og aktiviteter. Alle børn og unge fra årgang 2012 (altså ca. 7 år – og helt op til 18 år) er velkomne. Der er plads til rigtig mange – der skal dog minimum være 25 tilmeldte for at campen bliver gennemført.

Pris: 800 kr. for de fire dage. Der er en sommercamp T-shirt til alle med i prisen.

Tilmeldingsfrist er forlænget til onsdag den 26. juni 2019.

Tilmelding: Via dette link direkte til bookingsystemet. Du skal logge på for at betale med dankort.

Er du tilmeldt, så husk at medbringe:

• Tøj efter vejr. Gerne et ekstra sæt, hvis det første sæt er blevet vådt
  • Stor drikkeflaske eller flere små
  • Ketcher
  • Tennissko udendørs og indendørs til campen i august, da vi evt. kan gå i hallen, hvis det regner
  • Solcreme
  • Evt. kasket eller solskygge
  • Sund madpakke
  • Gå på mod

Har du spørgsmål om campen, så skriv til træningschef Sisse Folmø på sisse@roskildetennisklub.dk.