Har du lyst til at få en fast bane i RTK-hallen i indendørs sæsonen, så er det nu, du skal finde mindst tre andre medlemmer og søge om tiden.

Der er nemlig blevet to tider ledige – begge onsdag aften kl. 21-22, og bestyrelsen har besluttet, at disse to tider skal tilbydes nye kontraktindehavere. Det er første gang i flere år, at der bliver udbudt nye tider. Udover disse to aftentider er der også hverdagstider ledige kl. 7-8 og 8-9, mellem kl. 11 og 14 samt kl. 22-23. Lørdag tidlig morgen kl. 7-8 og 8-9 er der også ledige kontrakttimer.

Frist for ansøgning til de to ledige tider onsdag aften er søndag den 19. august. I skal skrive til RTK’s klubmedarbejder.

Betingelserne er:

• I skal være mindst fire medlemmer
  • I skal fortælle, hvem der er gruppens kontaktperson (og den, der betaler timen via bookingsystemet)
  • Ingen af ansøgerne må være en del af andre grupperinger med kontrakttimer
  • Hver spiller må kun være med i ét ansøgningshold

Kommer der flere end to ansøgninger, bliver der trukket lod efter fristens udløb. Timerne bliver alene tildelt for den kommende vintersæson, da bestyrelsen vil se på en ny model for kontrakttimerne, som senest skal fremlægges på generalforsamlingen i 2019.

Her kan du se priserne for kontrakttimer.

Her er siden med ventelisten og ledige kontrakttimer.

Der er i år mange rokeringer – og ventelisten er derfor blevet bragt ned til nul for helt nye kontraktansøgere. Og der er nu kun tre af de nuværende kontraktindehavere tilbage, der har ønske om at få ændrede tider.

Rokeringerne er gjort mulige via nogle kontraktindehavere, der har opsagt deres time, men også via bestyrelsens beslutning om, at der skal være mindst fire tilknyttede pr. banetime. Der er lavet enkelte dispensationer for dette – men ikke mellem kl. 18 og 21, og de to nye tider kl. 21-22 skal også opfylde kravet om mindst fire tilknyttede. Man må dog gerne spille single, men skal så skiftes med de to andre eller flere, der er tilknyttet tiden.