Oversigt over RTK`s resultater fra første runde af holdturneringen:

Flot start af vores piger i Elitedivisionen

Holdet vandt en flot sejr på 5-1 over Aarhus 1900. De fire singler blev spillet af Mille, Sisse, Rikke og Ditte, her måtte kun Sisse efter en tæt match tie break overgive sig, mens de øvrige sejrede efter flot spil. Doublerne blev spillet af Mille/Anja, der vandt efter en tæt kamp, og Rikke/Sisse, der ligeledes trak sig sejrrigt ud af dysten.

Dame 2 i 1. division

Holdet bestod af Katarina, Pernille og Sanne. De mødte et meget ungt Lyngby hold som desværre, efter flere tætte afgørelse i match tiebreaks, trak sig ud som vindere i alle kampe, så en ærgerlig sæsonstart for holdet med et nederlag på 0-4.

Dame 3 i serie 1

Kampen blev udsat

Herre 1 i sjællandsserien

Herre 1 startede med en rigtig flot sejr på udebane mod Greve på 4-2. Holdet bestod af Mohammad, Peter, Kim og Andreas, i singlerne måtte kun Andreas se sig besejret. Doublerne blev spillet af Mohammad/Andreas, der vandt en sikker sejr, mens Peter/Kim måtte se sig besejret i anden double. Emil havde meldt afbud til dette opgør på grund af en familieforøgelse, et stort tillykke til familien.

Herre 2 i serie 2

Holdet mødte oprykkerne fra Øresund, en kamp der på forhånd var lidt frygtet, men holdet spillede rigtig fint og vandt 4-2. Holdet bestod af Leander, Magnus, Mikkel og Simon. I singlerne vandt Magnus i en tæt kamp, Mikkel vandt mere overbevisende, mens Leander og Simon måtte se sig besejret. I doublerne spillede Leander/Simon og Magnus/Mikkel og begge kampe blev vundet.

Herre 3 i serie 3

Holdet, der denne gang bestod af de unge Victor, Marius, Johan og Christopher som netop er kommet til klubben fra Næstved. De unge viste høj moral og vandt 4-2 ude mod Tølløse, hvor flere af kampene var ude i tætte match tiebraks.

Vh
HC