2017-02 RTK-KB2 doubleDer gik et øjeblik, inden de var klar over, at de havde vundet og hvad det måske fik af konsekvenser, men et amputeret og flot kæmpende dame 1 hold stod lørdag aften pludselig med muligheden for en oprykningskamp til Elitedivisionen.

Det skyldes et flot come back af Ditte Jørgensen og Mille Elsborg i den afsluttende double mod KB´s 2. hold.

Holdkampen i KB lørdag eftermiddag/aften endte med 2-2 – og det resultat var tæt på at kvalificere holdet til en oprykningskamp til Elitedivisionen indendørs. Det krævede imidlertid, at Virum Sorgenfri i deres sidste kamp tabte eller spillede uafgjort med Birkerød, og så heldige var RTK altså ikke. Virum vandt 4-0. RTK-damerne har dog i forvejen kvalificeret sig til Elitedivisionen udendørs.

Mod KB var det meget tæt på et nederlag på 1-3. Ditte og Mille var først bagud med et sæt og da det blev udlignet, startede de skidt i tiebreaken, så alle troede, at nu var det slut. De hentede imidlertid lidt igen, men kom så bagud med 6-9 og altså tre matchbolde til Emilie K. S. Hansen og Karoline Laursen fra KB.

Som altid i tennis gælder det om at holde hovedet koldt og tage en bold af gangen, og pludselig var der så matchbold til RTK’erne, og med 11-9 i match tiebreaken stod de glade som vindere, men der gik lidt, før de blev klar over, at der med det uafgjorte resultat måske kom en mulighed for en oprykningskamp til Elitedivisionen inde.

Anja Kostecki er fortsat skadet, og Rikke Jensen kunne ikke være med denne gang. Det var Mille Elsborg til gengæld denne gang, og hun havde en rigtig god eftermiddag. Først den første sejr nogensinde over Rebekka La Cour Hillingsø (4/6, 3/6) og bagefter den vigtige sejr i doublen med Ditte.

2017-02 RTK-KB2 Ditte-Mille-Rikke-SisseKampen havde en ekstra dimension, fordi holdkaptajn for KB var Sisse Folmø, der fra udendørs sæsonen starter som træningschef i Roskilde. Denne dag havde hun naturligvis fokus på sine nuværende spillere i KB, men hun fik også hilst pænt på sine kommende spillere.

Rikke Stokholm Qvist Rasmussen agerede coach i doublen, men havde forinden også været i aktion i single. Hverken Rikke eller Ditte var dog tæt på i deres singler, da KB stillede stærkt op. RTK’erne var absolut undertippet.

På det øverste billede sidder Mille alene ved sidebytte i singlen, mens KB’s holdkaptajn og RTK’s kommende træningschef, Sisse Folmø, coacher Rebekka La Cour Hillingsø .

På det nederste billede blev Sisse lokket foran kameraet sammen med sine kommende spillere, Ditte, Mille og Rikke.