I denne weekend har der været holdkampe for RTK’s bedste dame- og herrehold.

Med en meget flot 3-1 sejr lykkedes det Dame 1 at vinde over Virum Sorgenfri, trods flere afbud. Rikke Jensen, Rikke Stokholm Qvist Rasmussen og Ditte Jørgensen var skarpe, da det gjaldt, ikke mindst i doublen, der afgjorde, om det skulle blive uafgjort eller sejr. I tiebreak sørgede Ditte og Rikke Jensen for sejren.

Her kan du læse hele referatet af den spændende damekamp.

Også dame 2 vandt – over Holte 2 i 2. division, og dermed rykkede RTK op på andenpladsen i divisionen. Holdet bestod af Katarina Elkjær, Pernille Grønmark og Sanne Scheibel og med tre sejre i singlerne blev sejren grundlagt. Pernille vandt 10/8 i supertiebreak, så det var tæt. Til gengæld tabte Pernille og Katarina 5-10 i supertiebreak i doublen, så med lidt ekstra med- eller modgang, så kunne kampen være endt alt fra 4-0 til 2-2. Nu blev det 3-1.

Resultatet fra 3. holds damernes kamp mod Holbæk 2 var desværre ikke tastet ind i skrivende stund.

 

Herre 1 og 2 mod overmagt – herre 3 vandt

Herre 1 spillede lørdag mod KB 2 i 1. division. Efter en række afbud bestod holdet af Mohammed Gavanchi, Andreas Storgaard, Leander Rudolf. og Magnus Thelin. Holdet måtte erkende, at de var oppe mod overmagten og tabte 0-6.

Herre 2 spillede lørdag eftermiddag ude mod Gentofte. Holdet stillede lidt anderledes op med Kurt, Alex, Johan og Marius og måtte indkassere et nederlag på 0-6.

Herre 3 spillede fredag aften mod Ølstykke. Holdet bestod denne gang af sin faste stamme med Thor Sørensen, Mikkel Stigaaard, Simon Berthelsen og Brian Nielsen og vandt overbevisende 5-1. Holdet kan selv afgøre, om det skal blive til oprykning, da de foreløbig er ubesejret.

Tak til Hans Christian Stigaard og Rikke Stockholm for hjælp med resultater og billeder.