Med Anja Kostecki og Solveig Kaas i spidsen blev weekendens DM-finaler helt fantastiske set med RTK-briller. De to piger stod øverst på sejrsskamlen i henholdsvis +45 og +60 – og derudover vandt RTK-træner Carl Toft i herredouble +75, ligesom Jacob Pyndt og Kim Lykke, der har spillet i RTK for mange år siden, vandt titlen i +35. Jacobs far, Poul Erik, er tidligere RTK-formand og spiller stadig i vores klub.

RTK havde Morten Lyebalk med som tilskuer til finalerne, og han var heldigvis aktiv og fik både taget billeder og skrevet lidt på RTK’s Facebook-gruppe, “RTK Kampe og resultater”.

Her kan du se Mortens tekst med mere uddybende informationer – tak Morten :-).

“Ca. Klokken 11.30 i dag, lørdag, fik RTK et Danmarksmesterskab i hus. Det var Solveig Kaas, der efter en imponerende solid indsats, stod for bedriften. På Hellerups fine tennisanlæg blev Gitte Faber fra Nærum sat til vægs med cifrene 6-4, 6-3 i +60-rækken. Flot indsats af Solveig, der fra kampens start tog initiativet i kampen. Et pres der senere hen bevirkede af fejlkvotienten steg hos modstanderen fra Nærum. STORT tillykke med DM-titlen, Solveig.

Nok en guldmedalje gik RTKs vej på Hellerups baner, idet det lykkedes Anja Kostecki at besejre Gitte Wittenburg Lotz fra Holte med 6-1, 6-2. De to spillere mødtes også i finalen ved veteran-DM i Roskilde for to år siden – også her gik sejren til Anja. Et STORT tillykke med DM-titlen i +45-rækken.

…. Og sørme om ikke der var flere med “Roskilde-aner” i finalerne!: I herredouble +35 vandt Jacob Pyndt sammen med Kim Lykke, Virum (begge med fortid i RTK). I finalen slog de efter matchtiebreak Morten Plougmann, Lyngby og Christian Svanning, HIK.

I herredouble +75 blev det til guld til Roskilde-træner Carl Toft sammen med Svend Erik Jørgensen, HVT. Sammen slog de efter et nervepirrende opgør Peter Lund/Niels Hollænder, HIK med de tætte cifre 7-5, 5-7, 10-7. Stort tillykke med guldmedaljerne”.