Hele 5 RTK´spillere var på startlinjen til den store junior GPS-turnering på KB i weekenden, hvor kun de bedste spillere i hver årgang kan være med. De 5 var Mille Elsborg, Jeff Sørensen, Jonas Salen, Alex Rasmussen og Alina Essaulova.

Bedst gik det for Mille, som nåede hele vejen til finalen. I 1.runde besejrende Mille Nicoline Gulacksen fra Espergærde. Derefter stod den på en revanchekamp mod Martha Stemann, som Mille tabte til i semifinalen ved sidste års danske mesterskaber indendørs. Det blev en lang og sej kamp, som Mille vandt med 0-6, 6-1, 6-2. Efter en blandet start spillede Mille forrygende i de to sidste sæt, og satte sig fuldkommen på kampen. Efter på denne måde at have sendt Danmarks nummer 4 ud af turneringen, stod den i semifinalen på Danmarks nummer 5 Amanda Rohde. Her forsatte de gode takter, og en sejr på 6-3, 6-3 blev sikret. Hermed var der lagt op til en finalekamp mod Danmarks nummer 2 Clara Tauson. Her måtte Mille strække våben med 6-3, 6-3.

Alt i alt en virkelig flot turnering af Mille, som viser at det hårde arbejde betaler sig.

For Alex, Jonas og Alina stoppede turneringen i første runde, efter godkendte præstationer. Jeff gik til kvartfinalen, hvor det blev til et nederlag til formstærke Julius Gormsen fra KB.

Det er godt at se, at vi i RTK har spillere der kan gøre sig på absolut højeste nationale niveau.