RTK kan i 2021 fejre 100-års fødselsdag og det skal kunne mærkes gennem hele sæsonen 2021-22, hvor vi ønsker at gennemføre en masse aktiviteter, der skal omfatte alle klubbens medlemmer – fra turneringsspillere til nybegyndere og øvede supermotionister. Startskuddet bliver affyret søndag den 21. februar 2021, hvor der arrangeres en officiel jubilæumsreception i RTK-hallen og følges op lørdag den 24. april 2021 med Store Åbningsdag med masser af aktiviteter dagen igennem og en stor jubilæumsfest om aftenen.

Vi inviterer derfor alle medlemmer til at bidrage med ideer til nye og tiltag som kan bidrage til at gøre jubilæumsåret så festlig som mulig og synliggøre glæden ved at spille tennis for alle aldersgrupper. Tal derfor med dine tenniskammerater og udvalgsformænd og indsend jeres ideer og forslag herunder – se fanen ”Kom med dine ideer”.

Jubilæumsudvalget har med glæde allerede modtaget gode bidrag fra Gitte Martinussen, Pernille, Tina Dilling, Bo og Tomas, Bjarne Juhl Hansen og Søren Peter Elkjær, men vi kan godt bruge mange flere indspil.

Selvom 2021 i dag synes langt ude i fremtiden, så kræver et helt års jubilæumsaktiviteter at vi forbereder os i god tid for at de mange ønsker kan koordineres og planlægges sæsonen igennem. – God planlægning vil også være en forudsætning for at vi kan iværksætte et arbejde med at skaffe sponsormidler til hele jubilæumssæsonen 2021-22.

Tøv derfor heller ikke med at kontakte et af jubilæumsudvalgets medlemmer direkte, hvis I har ideer og tanker, som I gerne vil drøfte i en personlig samtale.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Jubilæumsudvalget – Karen Marie Olsen – Helle Arentoft – Aksel Rasmussen – Hans Erik Pedersen

RTK 100 år i 2021 – ideer til aktiviteter

Her kan du komme med ideer til aktiviteter til 2021, hvor Roskilde Tennis Klub fejrer 100 års jubilæum.

Jubilæumsåret fejres fra 21. februar 2021 til 21. februar 2022. Du må gerne komme med input til aktiviteter i hele denne periode, både udendørs og indendørs – og gerne for forskellige medlemsgrupper, unge, ældre, motionister og turneringsspillere….

Her er mine input til jubilæumsåret:

Her kan du se alle input:

• Marie Hostrup Allerup
    • Mine ideer generelt bygger på at samle klubbens medlemmer på tværs af alder til denne fejring af klubben, således at man sørger for at få så mange så mulig med og ikke kun laver arrangementer som op deller for meget i alder.

FORSLAG 1: Var i sommer til arrangementet "Ryvang Garros" i KBH. Et koncept hvor hold på 4 eller 5 spillere stiller op mod hindanden og spiller både singler og doubler - 1 kamp er en match tiebreak til 10 med to overskydende. Der er afslappet stemning undervejs med DJ som spiller musik, bar + små madboder mm. Bryder konceptet ift. normale tennis turneringer med "quiet please", og gør kampene og stemningen meget festligt. Holdene kan gøre lidt ud af deres dragter eller lignende, så hvert hold kan kendes på noget. Arrangementet kan sagtens overføres til Dr. Sofiesvej. Holdene kunne mikses på kryds og tværs af alder enten af arrangørerne eller selv-valgte hold ved tilmelding, voksne og junior separat.

FORSLAG 2 - ET 24 TIMERS tennisdøgn, hvor der hele tiden er nogle som skal spille tennis på banerne - man kunne live streame med kamera på banerne, så dem der er hjemme og tage en pause, stadig kan følge med i hvem der spiller. A la "Stafet for livet" / Le man - 24 timers racerløb !

FORSLAG 3 - Et slags 6 dags løb (som cykelløbet) hvor der hver dag spilles tennis som holdkampe, hvor alle klubbens hold kunne skiftes til at spille en holdkamp mod en inviteret klub, som en slags "show" holdkampe hver dag, fra de yngste til senior 1 og til sidst veteran.

FORSLAG 4 - SHOW kamp i klubben med fx. Holger Rune og/eller Clara Tauson hvis muligt. Vores juniorer kunne være bolddrenge og et par spillere fra første holdet herre/dame kunne spille en opvarmnings showkamp inden.

• Jakob Holmgaard
    • Turnering med træketsjer

• Tina Dilling
    • 24 timers junior og voksentenniskamp: (cafeoverskud går til nye hal)

Fest: Spisning og booking af bandet “Tennis”.

Støtteaktion: Overskuddet går til vores nye hal.

Kreativ innovativ workshop: Kreativ innovativ workshop eller konkurrence for juniorafdelingen:

Mads og tennis-Monopolet: Foredrag/erfaringer og tennis fif fra din træner og evt. ekstern træner, for juniorer/unge. Hvor Sisse/Kim/David fortæller om deres erfaringer med sporten. Voksne betaler fee som går til nye hal.

Konkurrence til DTU/firmaer/opfindere: “Udvikl den klimavenlige tennisbold” https://www.dr.dk/nyheder/viden/naturvidenskab/gassen-gaar-hurtigt-af-tennisbolden

• Bjarne Juhl Hansen
    • Udstilling og fremvisning af tennistøj og ketsjere mv. gennem tiderne. Billeder og historier og fortællinger om tennis i tyverne. Det var nok "overklassen", der dyrkede tennis indtil tennis blev folkelig i 70´erne.

• Bo & Tomas
    • Lav en lækker version af Roland Garros AKA Ryvang Garros = en dejlig dag med opvisnings/-showkampe, sjov for ungerne og afterparty på SOHO for de voksne – BUM! 🏁🏴‍☠️🍾🎾🇩🇰

• pernille
    • Gitte Martinussen
    • Picnic og tennis ala 1920'erne

• Søren Peter Elkjær
    • Året kan bruges til, at vi får mulighed for at se noget rigtig god tennis, så hvis der kan skabes interesse for og skaffes arbejdskraft til, at vi tager os af at afholde en større turnering i DTF-regi, vil det være fint.
      Alternativt eller oven i kan vi afholde RTKs jubilæumsturnering med invitation af deltagere fra Tennis Øst a la Vikingeturneringen, som vi havde gennem mange år.

Her kan du læse mere om jubilæumsforberedelserne.