RTK kan i 2021 fejre 100-års fødselsdag og det skal kunne mærkes gennem hele sæsonen 2021-22, hvor vi ønsker at gennemføre en masse aktiviteter, der skal omfatte alle klubbens medlemmer – fra turneringsspillere til nybegyndere og øvede supermotionister. Startskuddet bliver affyret søndag den 21. februar 2021, hvor der arrangeres en officiel jubilæumsreception i RTK-hallen og følges op lørdag den 24. april 2021 med Store Åbningsdag med masser af aktiviteter dagen igennem og en stor jubilæumsfest om aftenen.

Vi inviterer derfor alle medlemmer til at bidrage med ideer til nye og tiltag som kan bidrage til at gøre jubilæumsåret så festlig som mulig og synliggøre glæden ved at spille tennis for alle aldersgrupper. Tal derfor med dine tenniskammerater og udvalgsformænd og indsend jeres ideer og forslag herunder – se fanen ”Kom med dine ideer”.

Jubilæumsudvalget har med glæde allerede modtaget gode bidrag fra Gitte Martinussen, Pernille, Tina Dilling, Bo og Tomas, Bjarne Juhl Hansen og Søren Peter Elkjær, men vi kan godt bruge mange flere indspil.

Selvom 2021 i dag synes langt ude i fremtiden, så kræver et helt års jubilæumsaktiviteter at vi forbereder os i god tid for at de mange ønsker kan koordineres og planlægges sæsonen igennem. – God planlægning vil også være en forudsætning for at vi kan iværksætte et arbejde med at skaffe sponsormidler til hele jubilæumssæsonen 2021-22.

Tøv derfor heller ikke med at kontakte et af jubilæumsudvalgets medlemmer direkte, hvis I har ideer og tanker, som I gerne vil drøfte i en personlig samtale.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Jubilæumsudvalget – Karen Marie Olsen – Helle Arentoft – Aksel Rasmussen – Hans Erik Pedersen