For to måneder siden traf bestyrelsen en beslutning om, at spillere på klubbens forskellige hold i fremtiden selv skal betale for forplejning for både egne og modstanderholdets spillere, når der er turneringskampe.

Den beslutning er nu trukket tilbage.

”Vi har modtaget en række reaktioner på den beslutning og har derfor behandlet sagen igen, og nu må vi bare erkende, at vi i første omgang ikke havde tænkt os godt nok om”, fortæller formand Jan Winther og tilføjer:

”Beslutningen om mad og drikke til holdkampe blev i august hængt op på en principiel beslutning om, at vi gerne vil have, at hvert medlem i klubben selv er med til at betale for det, de selv bruger i klubben. Her var forplejningen et oplagt sted at slå ned”.

”Men nu må vi indrømme, at beslutningen på flere måder ikke var ordentlig gennemtænkt. For det første fik vi slet ikke inddraget holdkaptajner og andre relevante frivillige kræfter i klubben og for det andet er vi nødt til at kigge på tilbud og ydelser bredt i hele klubben, hvis vi vil lave ændringer i, hvad der bliver betalt af kontingentet og hvad der skal betales ekstra for”.

”Sådan noget skal simpelthen være mere gennemtænkt inklusiv dialog med de involverede”, siger Jan Winther.

Den hidtidige praksis er dermed vendt tilbage – både til de kampe i indendørs turneringen, der snart går i gang, og til holdkampene næste sommer, uanset om det er junior-, senior-, veteran- eller seniorhold.

Det har i mange år været kutyme ved holdkampe mod andre klubber, at hjemmeholdet står for forplejning både for egne og modstanderholdets spillere enten under eller efter holdkampene. RTK giver så et tilskud til denne forplejning.

”Forplejningen er så integreret del af holdkampene, at vi ikke bare kan træffe en hurtig beslutning om at fjerne klubbens tilskud, siger Jan Winther, der beklager, at beslutningen har skabt usikkerhed hos holdkaptajner og spillere.

Han pointerer samtidig, at klubbens hold er et åbent tilbud for alle, der ønsker at være med og opfylder de spillemæssige betingelser for de enkelte hold. Forplejningen er ofte frugt/kage, rugbrød og pålæg eller tilsvarende. Motionistholdene gør tit lidt ekstra ud af det, fordi deres kampe ligger omkring aftensmad-tid, men holdene betaler så selv evt. ekstraudgifter ud over klubbens tilskud.