Er du mellem 16 og 25 år? Kunne du tænke dig at være med til et arrangement med tennis, spisning og hygge alene med deltagere på din egen alder?

Det kan du komme til fredag den 9. august 2019 fra kl. 18 på Dr. Sofies Vej. Der er booket baner til tennis kl. 18-20 – og bagefter er der tid til mad, drikke og hygge.

Arrangementet bliver gennemført, hvis der er nok tilmeldte – og hvis der er nok blandt de tilmeldte, der vil være med til at stå for Fredagstennis. Senest onsdag den 7. august kommer der besked på hjemmesiden, hvis arrangementet ikke bliver gennemført.

Der skal være nogen til at hjælpe med at:

• Byde velkommen og tage godt imod alle
  • Få tennisspillet til at køre på kryds og tværs – så fleste mulige lærer hinanden og kende og så man kommer til at spille med andre på samme niveau
  • Stå for mad og drikke (indkøb og evt. tænde grill, hvis I ønsker det)

Det vil også være dejligt, hvis der bliver taget nogle billeder og skrevet lidt om arrangementet til et referat på hjemmesiden bagefter.

Det er gratis at være med – klubben refunderer udgifterne til mad og drikke, så få kvittering når du køber ind.

Fredagstennis er for alle medlemmer mellem 16 og 25 år – og det er også åbent for enkelte andre ikke-medlemmer mellem 16 og 25 år, som egentlig gerne vil være medlemmer, men som mangler nogen at spille med.

Har du spørgsmål til arrangementet, så kontakt klubmedarbejder Henrik Overgaard.

Sidste frist for tilmelding var sat til tirsdag den 6. august, men vi vil gerne have så mange med som muligt, så meld dig endelig til, også hvis det er i sidste øjeblik.

Ja, jeg vil gerne være med til Fredagstennis fredag den 9. august kl. 18 2019 på Dr. Sofies Vej:

• Der skal være hjælpere til at få tennisspillet til at køre og til at stå for indkøb af mad og drikkevarer + evt. tænde grill.

Herunder kan du se de tilmeldte, efterhånden som de tilmelder sig. Kan du ikke se din tilmelding umiddelbart efter du har tilmeldt dig, så gå ind på siden igen. Vi viser navn og alder – men ikke øvrige oplysninger.

• Maja Dahl
    • Johanne Emilie Manby Pedersen