Tilmeld dig længere nede på siden.

Roskilde Tennis Klub lægge baner til en ITF turnering i perioden den 16. til 25. september. Turneringen afholdes udendørs på anlægget på Dr. Sofies vej med start lørdag d. 18/9 og finale i doubler fredag d. 24/9 og singler lørdag d. 25/9-21.

Vi har brug for din hjælp til de mange opgaver, der er, når vi afholder en stor international turnering. Alle kan hjælp og nedenfor kan du se en kort beskrivelse af de enkelte opgaver.

Cafe-vagt: Vagten består i at betjene cafeen, hvor deltagerne og tilskuere kan købe lidt let mad. Maden leveres af Meny og er klar til udlevering så corona-sikket som muligt. Der kan betales med DKK og Euro og mobilepay.

Temperaturmåling: ITF stiller krav om alle, der skal have adgang til turneringen, skal have taget temperaturen inden de kommer ind på anlægget. Opgaven består derfor i, at måle temperaturen på alle der kommer ind på anlægget med et pandetermometer. Du bliver lært op i at bruge dette.

Banevagt: Hvis der bliver brug for at ordne et net, der er gået i stykker eller en linje er røget op, skal der være en hjælper, der kan træde til og justere. Der vil blive givet et kort kursus af Kurt inden turneringsstart, så man ved hvor redskaber er og hvad opgaven kan bestå i.

Lukkevagt: Det skal sikres at alt ser ordentligt ud til næste dag og evt. tømmes en skraldespand m.m.

 

Tilmeld til dig som frivilligt til ITF turnering 2021