Vi har været så heldige at få mulighed for at afholde en turnering for både juniorer og seniorer i sommerferien. Det foregår i uge 30 (26.7-1.8), og turneringen strækker sig over hele uge.

For at det kan lade sig gøre, har vi behov for frivillig arbejdskraft.
En turnering af sådan en størrelse kan indbringe et ganske stort beløb til klubben. MEN det forudsætter, at I medlemmer bakker op om projektet.

Al hjælp er velkommen, og man behøves ikke at tilbyde sin hjælp i mange timer.

Vi skal bruge hjælp til:

• Turneringsleder: Programlægning i Tournament Planner og kommunikation med spillere/forældre op til turneringen.
  • Turneringsleder under turneringen: Råbe kampe op, aflever bolde, indtaste Tournament Software. Kommunikation med spillere/forældre under turneringen.
  • Referee: Alt omkring regler, hjælpe spillere hvis der opstår uenighed. Lave plan ved regn i samråd med turneringsleder.
  • Vagtskema
  • Køkkenet

Hvis du er interesseret, og kan bidrage med din hjælp, så send en mail til Peter Sigdal på sigdals@gmail.com senest 31. maj.