Majkampagnen i Roskilde Tennis Klub er igen i år en stor succes. Næsten 60 nye voksne prøver sig af hver søndag – under kyndig vejledning af en stor gruppe motionister, dels alle medlemmerne af begynderudvalget, dels mange hjælpere, der på banerne sørger for, at alle nye og næsten nye kommer godt fra start.

Der er træning hver søndag kl. 15-17 – på grund af pinsen er næste træningsdag dog 2. pinsedag kl. 15-17.

På den sidste træningsdag – søndag den 27. maj – bliver der gjort lidt ekstra ud af det. Der er stadig træning, men efterfølgende er der både turnering og spisning, arrangeret af begynderudvalget.

Det er imidlertid meget vigtigt, at begynderudvalget ved, hvor mange der kommer og deltager i turneringen denne dag. Derfor skal alle tilmelde sig her på hjemmesiden – det foregår på samme måde, som når klubben ellers holder arrangementer, så det kan I lige så godt lære, hvis I efter maj ønsker at fortsætte i klubben.

Her er siden med information om turneringen og tilmelding.

Tilmelding forpligter – så mød op, når du har tilmeldt dig. Skulle du blive forhindret på grund af sygdom, så giv besked i så god tid som muligt, da der ellers er en tom plads i turneringsprogrammet og det kommer til at gå ud over de andre, der skulle have spillet med dig. Find turneringsleder Peters informationer via et link på ovenstående side.

Herunder er der billeder fra de første to søndage – der kommer senere information ud til alle om, hvilke muligheder I har, hvis I har været så tilfredse med prøveforløbet, at I gerne vil være medlemmer.