I forlængelse af generalforsamlingen 2. marts 2020 indbød jubilæumsudvalget alle fremmødte til en kort udveksling af ideer og forslag til RTK’s jubilæumssæson 2021.

Debatten blev koncentreret om seks emneområder:

1. Jubilæumsreception søndag, den 21. februar 2021 kl. 11-13 i RTK-hallen
  2. Store Jubilæums-Åbningsdag lørdag, den 24. april 2021 på Dr. Sofiesvej
  3. Jubilæumsfest lørdag, den 24. april 2021 – i Roskilde Kongrescenters restaurant
  4. Aktiviteter i 2021-22 sæsonen
  5. Tour de France kommer til Roskilde! – Le Grand Départ – 3. juli 2021
  6. RTK’S 100 årige historie

På vegne af jubilæumsudvalget understregede Hans Erik Pedersen vigtigheden i at alle jubilæumsaktiviteter skal være med til at:

• Synliggøre glæden ved at spille tennis for alle aldersgrupper
  • Cementere RTK’s evne til at fastholde medlemmerne og tiltrække nye
  • Styrke potentialet for et frugtbart sponsorsamarbejde

Debatten var meget frugtbar og jubilæumsudvalget kan glæde sig over en bunke nye ideer som vil blive bearbejdet i den nærmeste fremtid. Det skal imidlertid ikke afholde nogen af klubbens medlemmer, som ikke deltog i generalforsamlingen, til at komme med deres supplerende ideer og tanker. Kontakt derfor gerne jubilæumsudvalget på klubbens hjemmeside under punktet:

RTK 100 år i 2021 – ideer til aktiviteter

100 dage før TOUR-starten i Danmark

Vær i øvrigt opmærksom på muligheden for, at vi i RTK kan være med til at markere os i forbindelse med de mange aktiviteter, hele byen iværksætter i perioden 100 dage før Touren kommer til Danmark. – Roskilde Kommune har indkaldt til den første idé-workshop i Byen Hus på Stændertorvet 1, 1. sal torsdag, den 19. marts 2020 kl. 17. Se mere på https://alletiderstour.roskilde.dk/.

Du kan også få et opfriskende indblik i Le Grand Tour – Étape 2 – 199KM: ROSKILDE – NYBORG, og lære at Roskilde befinder sig i en højde af 51 meter, hvorimod Nyborg er nede på 1 meter – samt få indblik i beliggenheden af Côte d’Asnæs Indelukke (61 meter) – Côte d’Høve Stræde (62 m) – Côte de Kårup Strandbakke (83 m) skulle du være blot det mindste i tvivl – så klik lige her på videon som du finder under:

– Det bliver STORT!

På billedet er det gruppen, der talte om aktiviteter i jubilæumsåret – med Søren Peter Elkjær fra bestyrelsen som referent (i blå skjorte).