Bitten med nytårshat til Fyrværkeriturnering

Deltagerne i champagnetennis den 20. december bliver dem, der løfter glasset for os alle og ønsker godt nytår. De voksne motionister i RTK har haft en aktiv jul og nytår med ikke færre end fire turneringer alle fuldt besatte, så der var virkelig mange, der havde lyst til at løbe noget af sulet af sig.

Udover champagneturnering var der også ”Nytårsturnering” og ”Fyrværkeriturnering”, og fredag den 2. januar sluttede Steen Lindegaard af med ”Mixdoubleturnering” inklusive ost og rødvin – igen totalt udsolgt med flere på venteliste.

Fra lørdag den 3. januar og frem til fredag den 9. januar er hallen rigtig meget optaget af klubbens traditionelle ”Old Vikings turnering”. Turneringen er for spillere over 40 år, og mange af RTK’s egne spillere er med i turneringen, som også bliver flittigt besøgt at spillere fra mange andre klubber på Sjælland og i København.

Køkkenet holder åbent i hele turneringsperioden – og publikum er meget velkomne. Turneringen kører hele weekenden og mandag til fredag fra kl. 17.

Læs mere om Old Vikings Cup.

2014-12 Fyrvarkeriturnering 07