Der har i den forgangne uge været afholdt danske mesterskaber for juniorer (UM) i Hørsholm-Rungsted Tennisklub. RTK var repræsenteret med syv spillere, i henholdsvis hovedturneringen og kvalifikationen.

Mille Elsborg stod for ugens højdespring, da hun nåede semifinalen i U14 pigesingle. Efter tre flotte sejre, blandt andet over 2.seedede Camilla Flintholm og 5.seedede Jacqueline Tully blev semifinalen endestationen efter et nederlag til Marta Steenman fra HIK. Hver at bemærke er det, at Mille i semifinalen var den eneste 2002´er hvor alle de andre var et år ældre. Semifinalen indbringer en bronzemedalje til samlingen af UM medaljer.

Magnus Thelin deltog i U16 drengesingle. Magnus stillede op i kvalifikationen, men efter en serie flotte sejre, spillede Magnus sig frem til hovedturneringen, og var dermed blandt de sidste 32 spillere. Det er første gang Magnus når så langt, og dette er en flot præstation i sig selv. I hovedturneringen mødte Magnus Danmarks nummer 18 Daniel Holtegaard, og bed godt fra sig, men måtte erkende, at der lige på dagen manglede det sidste før et avancement til 2.runde kom i hus. I double var Magnus sammen med en makker fra B93 også med i hovedturneringen, og her blev det til et nederlag til et par fra Farum/KB.

I samme række deltog også Thor Sørensen i kvalifikationen. Her startede turneringen også med en succesoplevelse, da Thor slog en stærk spiller fra Odense. I kvalifikationsfinalen tog det desværre slut, da det blev til et nederlag til en god spiller fra Farum. Thor kommer helt sikkert igen, og arbejder nu frem mod at komme i hovedturneringen blandt de 32 bedste næste gang.

I u14 pigesingle havde Ditte Pallesen fået en svær lodtrækning, og måtte desværre nøjes med en kamp efter et nederlag på 7-5, 6-3 til en spiller fra KB.

Jeff Sørensen var direkte i hovedturneringen i både single og double. Efter en svær periode med rygproblemer gjorde Jeff en fin figur, da han efter en tæt 3.sæts kamp tabte til den i Danmark 3 pladser bedre rangerede Niels Leth Jargin. I double blev det til sejr over samme spiller og dennes makker, før kvartfinalen blev endestationen.

Isil Yourtas spillede et brag af en kvalifikation og slog to af de absolut stærkeste spillere ud efter gode seværdige kampe. I første runde mødte Isil Danmarks nummer 14, og her tog det desværre slut efter en tæt kamp, hvor Isil tabte med 7-5 i 3.sæts tiebreak. Alt i alt en flot turnering, som giver gode løfter for mere til de kommende mesterskaber.

Som sidste mand stillede Phi op i U10, hvor det blev spillet i puljer og med korte kampe. En flot turnering med både sejre og nederlag, men hvor Phi viste, at han holder niveau også mod mange af landets bedste U10 spillere. En god erfaring til tennisrygsækken, som skal bruges til at kæmpe for at nå de kommende mål.