Ga1’s holdkampe efter sommerferien mod henholdsvis Hvalsø, Hedehusene og Holbæk endte med nøjgtig samme resultat som før sommerferien nemlig 6-0 mod Hvalsø og Hedehusene og 6-1 over Holbæk. Det eneste nederlag mod Holbæk var stort set samme konstellation i begge kampe og her tabte Carl Toft og Jørgen Larsen altså 2 gange til Holbæks 1 HD.

Herefter skulle vi spille semifinale mod Hillerød og selv om holdkaptajn med frue var taget til Bornholm, klarede holdet ærterne med en 4-2 sejr. 2 af sejrene kom efter matchtiebreak, så en meget tæt holdkamp.

I dag onsdag den 16 september spillede vi så finale mod Hjortekær. Efter de rene doubler stod det 2-1 til Hjortekær.
Ingelise Midtgaard og Hanne Bacher måtte se sig besejret med 6-3 2-6 og 10-3. Torgny Madsen og Jørgen Larsen tabte ligeledes med 7/6 og 6/1. Kun Tage Nilsson og Søren Peter Elkjær hev en sejr hjem med 6-2 7-6.

De 2 MD og 3 HD skulle altså vindes for at hive en sejr hjem. 1 MD med Ingelise og Tage vandt sikkert 6-1 og 6-2 og 3. HD ved Søren Peter og Torgny blev også hevet hjem 1-6 6-1 og 10-4, men 2 MD måtte indkassere en ordentlig øretæve på 6-0 6-1. Holdkaptajnen spillede som en pose nødder, så slutresultatet i holdkampen blev altså 3-3.

Herefter skulle der fintælling til – det stod også 7-7 i sæt, men med 51 partier til Hjortekær og 49 til Roskilde kunne vi ikke give 70-års fødselaren Torgny en sejr med hjem i fødselsdagsgave.

Vi var meget tæt på i 1 HD, vi havde 5-4 og sætbold, men Hjortekær satte en bold ud på sidelinien, der herefter sprang uden for Jørgens rækkevidde. Var den gået ud havde den samlede sejr været hjemme, men sådan er der jo så meget.

Vi prøver igen ved de indendørs mesterskaber.

Jørgen Larsen