Golden Age holdet har  spillet finale mod  Hillerød i Hillerød. Oprindelig var der 16 hold med i Golden Age turneringen fra hele Sjælland fordelt på tre puljer.

Holdet bestod af Hanne Bacher, Lis Willumsen, Tage Nilsson, Hans Christian Stigaard, Jens Erik Skau og Søren Peter Elkjær.

Det så sort ud i begyndelsen af kampen, da vi efter tre kampe var bagud med 3-0. Dog var to af disse kampe tabt efter matchtiebreak , så der var kamp om det. I sidste del af disse tre kampe begyndte det at regne og vi rykkede så indendørs for at spille de tre sidste kampe.

Dem vandt vi med 2-1 og igen blev to af kampene afgjort i matchtiebreak, denne gang til vores fordel. Alt i alt blev det en sejr til Hillerød på 4-2, men altså fire kampe med matchtiebreak ud af seks  kampe, så vi havde en god og ret lige match, som blev afsluttet med en god frokost, taler, kaffe og kage – en rigtig god tennisdag.

Søren Peter Elkjær

Holdkaptajn