For 4de gang ud af 4 mulige havde vores Golden Age hold( motionister på 60+) kvalificeret sig til finalen om sjællandsmesterskabet indendørs. Efter gevinst i debuten i 2011 var det blevet til nederlag de to næste år, senest mod Hillerød.

Efter ret sikkert at have vundet puljen i grundspillet med 21 sejre ud af 24 skulle vi så igen spille finale – og igen mod Hillerød. Men i modsætning til sidste år var vi denne gang på eget græs, så der var lagt op til revanche.

Vi startede med dame double ved Hanne Bacher og Ingelise Midtgaard samt 1. og 2. HD ved henholdsvis Carl Toft/Tage Nilsson og Axel Edinger/Henning Orlien. Damerne spillede mod de samme, som de sidste år havde tabt til og kom da også hurtigt bagud 0-3, mens herrerne fulgte lidt bedre med. Det lykkedes imidlertid damerne at få stabiliseret spillet, og med ikke mindst flere velplacerede stopbold og lobs lykkedes det at vinde kampen 64 62. I 2. HD var Axel og Henning hele tiden lidt bagefter og endte da også med at tabe med de samme cifre. I 1. HD var Tage og Carl kommet i tie break i 1. sæt, men tabte, hvorefter de tog revanche og vandt et hurtigt 2. sæt med 6-1, så der skulle spilles tie break. Her lagde Hillerød bedst ud og førte 8-3 og fik også 3 matchbolde ved 9-6, som vi overlevede for selv at få matchbold ved 10-9, hvor en smuk dobbelt baghåndsparade fra Carl udspillede Hillerødparret – 2 – 1 til RTK.

Så var det tid til 3. HD ved Carl og HC Stigaard og mxed doublerne ved henholdsvis Ingelise/Tage og Hanne/Axel. Herre doublen var klart overlegne og vandt hurtigt 63 60. Men begge mixed doubler kom i tie break i 1. sæt. Her fik Axel og Hanne sætbold imod sig ved 5-6, og Axel returnerede en bold, der så ud til at gå ud, men landede indenfor, hvorefter de vandt de næste bolde og sættet 76. Også Ingelise og Tage vandt deres tie break. Men i begge tilfælde tabte vi 2. sæt, så der igen skulle spilles match tie break. Her vandt Ingelise og Tage sikkert med 10-1, mens Hanne og Axel sled sig til 11-9.

Summa summarum 5-1, og vi fik revanche fra sidste med præcis de samme cifre i en kamp, hvor vi ikke havde marginalerne imod os.

Udover spillerne i finalen har følgende medvirket i indledende kampe: Inger-Marie Rasmussen, Birte Hoberg, Reno B. Olsen samt undertegnede.

P. u. v.

Lasse Byberg