På den store finaledag ved årets DM for veteraner på hjemmebane på Dr. Sofiesvej lykkedes det på fornemmeste vis for et par af RTKs spillere at vinde medaljer. Begge medaljer blev hevet hjem i den yngste årgang ved årets DM, nemlig i 35+ rækkerne.

De to medaljevindere er samtidigt RTKs bedste på henholdsvis herre- og damesiden i øjeblikket.

Det var nemlig henholdsvis Kim Sværbæk og Anja Kostecki, der hentede metallet hjem til RTK.

DM dag 8 002

Anja Kostecki, øverst på medaljeskamlen efter den historiske DM-triumf, som samtidigt var det 40.DM-guld til RTK igennem tiderne.

Damerne først: Anja Kostecki stillede op i singlerækken, 35+ ved årets DM for veteraner. Og i formiddags kl. 10.00 tørnede hun så ud i finalen imod Gitte Wittenburg Lotz, Birkerød. Anja var meget overbevisende i sin præstation og der var réelt klasseforskel imellem de to spillere. Anja formåede at holde tryk på boldene og tempo i spillet hele vejen igennem. Også selvom, at hun kort inde i 2.sæt følte hun fik en skade i foden, der efter kampen hævede lidt op. Anja formåede at holde koncentrationen fra start til slut – og guldmedaljen blev vundet med de overbevisende cifre 6/0, 6/1.

Det var i øvrigt første gang i veteranernes DM-historie, at der blev kæmpet om en guldmedalje i denne række udendørs.

STORT TILLYKKE MED GULDET, Anja!!! (og god bedring med foden)

Kim Sværbæk skulle spille finale i herredouble, 35+ sammen med makkeren, Thomas Rosenmejer. De skulle op imod Morten Plougmann, HRT/Christian Svanning Mikkelsen, HIK. 1.sæt gik til Plougmann/Mikkelsen med 6/3 efter mange gode dueller med høj teknisk kvalitet i slagene.

DM dag 8 053

Kim Sværbæk/Thomas Rosenmejer fik en flot sølvmedalje i HD35+.

2.sæt vandt Sværbæk/Rosenmejer med 6/3 efter godt spil med mange super-server og flugt-spil af høj kvalitet af RTKs cheftræner, Kim Sværbæk. Så stod der 1-1 i sæt og så skulle de to doublepar afgøre det hele i en matchtiebreak. Sværbæk/Rosenmejer kom nogenlunde fra start i den afgørende tiebreak, havde 3-3 og var bagud 5-6, da modstanderne fik tre bolde på stribe (og var foran 5-9). Matchtiebreaken endte 6/10 til HRT/HIK-parret. Så det hel endte med en flot, flot sølvmedalje til Kim/Thomas.

STORT TILLYKKE MED SØLVET, Kim (og Thomas)!!!

Du kan i øvrigt senere her på hjemmesiden læse den fyldestgørende beretning om den store finale-dag ved årets DM for veteraner her i Roskilde.

Endnu engang STORT TILLYKKE til jer begge skal lyde fra RTK – og fra DM-redaktionen