Det er fredag eftermiddag, at det går løs med ITF-turneringen – og nu er der kommet to nye sponsorer til, udover Roskilde Kommune og Sjællands Tennis Union.

Det er Hyundai Roskilde og Roskilde Gulventreprise, som hver for sig har givet en stor hjælpende hånd. Hyundai Roskilde stiller to biler til rådighed, som bliver brugt, når spillerne skal køres til ekstra træning i Hedehusen Tennisklub, som RTK har lavet en aftale med. Banerne i hallen er nemlig fuldt bookede til kampe fra morgen til aften, specielt mandag til onsdag.

Roskilde Gulventreprise har hjulpet med en gulvbelægning, som skal bruges i forbindelse med finalerne, hvor der bliver sat stole ind til tilskuerne.

Finalerne finder sted lørdag den 24. februar kl. 10 og kl. 12. Sæt endelig tiden af til at komme ud i hallen – også i løbet af ugen, hvor der bliver budt på rigtig god tennis.

Turneringen starter med kvalifikationsrunde lørdag-søndag 17.-18. maj, men allerede fredag eftermiddag bliver der liv i hallen, da der er indskrivning for kvalifikationsspillerne.

Søndag eftermiddag – samtidig med de sidste kvalifikationskampe – er der indskrivning for deltagerne i hovedturneringen.