Lars og Lisbeth diskuterer de sidste detaljer omkring placeringen af borde

De to klubhuse på Dr. Sofies Vej har fået en overhaling, eller rettere en overmaling. Torsdag aften gik anlægsudvalget i gang med at montere de nyindkøbte borde samtidig med, at håndværkerne fortsat knokler med at blive færdige.

Resultatet er blevet en væsentlig forbedring. Dels er både det lille og det store klubhus blevet malet indvendigt, men også baderummene har fået en overhaling. Der er lagt ny belægning på gulvet både i brusenicherne og på herre- og dametoilettet. Resultatet skal begge steder gerne være, at gulvet både bliver nemmere at gøre rent samtidig med, at det grus, vi slæber ind i klubhuset, ikke er så synligt.

Vi kan selv hjælpe ved at bruge den skokost, der står placeret lige uden for døren.

Lige nu ser klubhuset anderledes ud, end det vil komme til i fremtiden. Anlægsudvalget har gang i en særlig indretningsplan, men den er lige sat på “stand by” i den kommende uges tid, hvor klubhuset får en anden funktion end normalt. I den kommende uge skal det store klubhus også være storkøkken og huse en salgsbod for drikkevarer i forbindelse med Veteran DM.

Efterfølgende vil de gamle, lidt klodsede borde samt de store stole fra de lille klubhus komme væk – og resultatet skulle gerne være mere plads og mere hygge – samt en lidt mere praktisk indretning.

Det kommer der mere om, når Veteran DM er overstået.