Her en lille opdatering på seniorholdene efter 2. runder af årets turnering.

Damehold 1
For første gang i flere år, er 1.holdet for damer udfordret med stærk modstand fra starten af sæsonen. Vi har også været udfordret en smule af skader og det har betyder, at holdet i de to første runder har tabt 4-0 og 3-1. Der er dermed lang vej til an oprykning, men vi har pt. kun mødt hold der ikke kan rykke op (fordi klubberne har hold i elitedivisionen) så med gode resultater fra nu kan alt ske.

Damehold 2
Dame 2 ligger i år i 2.divison. Her er kampene også skarpere end holdet før har prøvet. Alligevel har man formået af vinde 3-1 og få 2-2 i de to første runder. Det er godt gået, og giver gode forhåbninger om, at holdet kan klare sig i divisionen.

Herrehold 1
Her har sæsonstarten også været hård. Sjældent har Sjællandserien været så skarp som den er i vores pulje i år. Her er det blevet til et 4-2 nederlag og en flot 3-3 præstation i de to første runder. Med Kim Sverbæk og Mohammad skadet, skal holdet kæmpe lidt mere for resultaterne end normalt. Men blandt andet har Jeff her steppet op og pt. vundet 3 ud af 4 af de kampe han har spillet.

Herrehold 2
Endnu et hold som kan mærke vi ikke længere ligger i de lave serier. Her skal vi op i tempo hvis ikke vi vil være bundhold. Indtil nu er det blevet til et 6-0 nederlag og et 5-1 nederlag. Dog skal det siges, at holdet selvfølgelig har været ramt af skaderne på 1-holdet, så holdet forstærkes forhåbentlig til de kommende kampe.

Herrehold 3
Også her er vi rykket op og det kan mærkes. Vi har tabt 4-2 og 5-1 og ligger midt i puljen. Holdånden er dog forsat god, og bundholdene venter forude, så sæsonen skal nok blive fin og give sejre på kontoen.