Efter at have været lukket siden midt i marts er RTK-hallen nu igen åben. Efter de nyeste retningslinjer fra sundhedsmyndighederne og de store idrætsorganisationer er det blevet muligt at genåbne og derfor har bestyrelsen besluttet at genåbne hallen.

Om sommeren er der en særlig ordning i forhold til prisen. I maj, juni, juli og august koster det 50 kr. alle dage på alle tidspunkter.

Vi starter imidlertid med nogle forhåndsreservationer her i weekenden. Der er programsat rigtig mange holdkampe – og da der er udsigt til regn, så er mange af timerne i hallen forhåndsreserveret som reserve-spilletid til disse holdkampe. Også fredag aften er forhåndsreserveret, da begynderudvalget har et arrangement i Darup for nye voksne. Dette arrangement bliver flyttet til hallen, hvis det regner.

Er du sat til at spille her i weekenden og du så bliver flyttet til hallen, så er det vigtigt, at du har rene indendørs sko med. Det vil ødelægge gulvet, hvis vi slæber grus fra udendørsbanerne med ind i hallen.

For jer, der spiller holdkampe, så har RTK nogle retningslinjer for prioriteringen af, hvilke hold der har førsteret til banerne i hallen. Med kun fire baner kan der nemt blive rift om dem. Holdkaptajnerne er særskilt blevet informeret.

Her finder du holdkaptajn-siden, hvor der også står noget om brug af hallen til holdkampe ved regnvejr.

Bestyrelsen skulle også tage stilling til, om omklædningsrummene – både på Dr. Sofies Vej og i RTK-hallen – skulle åbne igen. Det er nemlig også blevet muligt efter de nye Corona-retningslinjer. Ved en åbning skal omklædningsrummene imidlertid gøres rent hver eneste dag, mere end en fordobling af de tre gange, vi får gjort rent i dag. Derfor besluttede bestyrelsen fortsat at holde omklædningsrum og bad lukkede – dog er toiletterne åbne.