“Nu må det være slut” sagde She Captain, da hun havde læst mit indlæg om hendes pinlige opførsel i Rødovre. “Er du klar over at med sidste uges overskrift om pinlig opførsel, så fik du 506 til at læse dit indlæg, hvor referater normalt læses af 350?” “Jeg vil ikke have dig på holdet mere når du laver den slags indlæg” Og så sov jeg på sofaen den nat.
Næste dag indløb (u)heldigvis et afbud fra en fiberskadet Jens-Erik Skau som stadig tror han er 40 fordi han kigger på holdkort i stedet for dåbsattest inden han løbetræner. “Så kan du godt stå op fra sofaen” sagde en irriteret She Captain……”Nu er jeg nødt til at slæbe dig med alligevel. Men du skal spille bedre end de andre, ellers spiller Skau fremover, fiber eller ej, og i øvrigt har jeg ændret koden på vores PC …..så du er færdig som Ghostwriter”. Med dette mentale spark bagi uddelte jeg som den eneste ÆG i holdkampen. HD1 6-3, 6-0 med makker Kim Blicher.
Herefter mix med debutant Helle Arentoft. Her førte vi 3-0, men kom så bagud 0/4 i tiebreaken. Øjeblikkeligt stod She Captain på sidelinjen: “Skal det være sofaen igen i nat?” bemærkede hun tørt, og så fik modstanderne ikke flere point i den kamp. fra 0/4 til 7/4 i tie-break og 6-0 i 2. sæt Mental coaching med stor gennemslagskraft fra She Captain Kim Blicher havde igen uriaspost som 1. single, men bortset fra nederlag her var resten sejre. Peter Madsen sled sin modstander op i 3 sæt i single og spillede solid HD 2 bagefter.
Mogens Arentoft debuterede efter 5 års turneringspause med 2 sikre sejre i HS3 og HD2. She Captain opførte sig helt værtindeagtigt denne søndag i Darup og afgav gavmlidt 2 og 3 partier i single. Og så minsandten den 3. debutsejr. Tina Dilling havde vist nerver i sin 1. kamp på holdet. Med karen Marie Olsen tabte hun 2-6. Fik så styr på 2. sæt 7-5, men måtte ud i 12-10 i super tiebreak, før nerverne var på plads, flot debut! Og hvordan går det så på hjemmefronten kan jeg næste høre læserne spørge? Tak, jeg har ikke sovet på sofaen siden, men dette referat er skrevet på Roskilde Biblioteks PC, for jeg har stadig ikke knækket koden til vores egen PC derhjemme.

Hans-Henrik Bülow, ghostwriter for She Captain Anni Nielsen hold 40+(2).