Det varer ikke længe, inden udendørs banerne er klar til spil. Banemand Kurt Jensen knokler – for at sige det lige ud – med at blive færdig. Læs længere nede, hvordan det skrider frem med arbejdet.

Men Kurt har brug for hjælp. To tirsdag aftener i april er derfor sat af til særlige opgaver, som vi gerne skulle være mange til at løse.

De to tidspunkter for forårsrengøringen er:

  • Tirsdag den 14. april kl. 17-20.30 i Darup (inklusiv pizza kl. 18.30)
  • Tirsdag den 21. april kl. 17-20.30 på Dronning Sofies Vej (inklusiv pizza kl. 18.30)

I Darup er der primært brug for folk, der kan hjælpe med at lægge fliser, så det er mere fysisk arbejde end ugen efter.

På Dronning Sofies Vej skal der males, pudses, fejes, flyttes og bæres, så her er der arbejde til alle, kvinder, mænd og børn.

 

Vi tilrettelægger arbejdsopgaverne og pizzabestillingen efter hvor mange, der kommer, så i år vil vi meget gerne have, at I melder jer til – jo flere jo bedre. Gør det til en festaften, det bliver super hyggeligt, og vi vil bagefter glæde os over, at vi i fællesskab har gjort anlægget klar til sæsonen.

Lige nu er Kurt Jensen i fuld gang. Han afretter banerne, fjerner ukrudt i stor stil (især i Darup) og laver alle mulige reparationer. På billedet er han i gang med en stolpe på bane 7 på Dr. Sofies Vej, som er for lav, men som har siddet i jorden i måske 60 år, så det kostede virkelig sved og tårer at få den op.

Kurt regner med, at banerne er klar til modtage nyt grus efter påske. Derudover kommer der nye streger på alle baner, og sandelig om kuglerne på dommerstolene også bliver skiftet, så der bliver virkelig “shinet” op i år.

Præcist hvornår banerne åbner, er endnu for tidligt at sige. Meget afhænger af vejret, men Kurt fortæller, at han lige nu er noget foran planen i forhold til tidligere år, så han håber at kunne åbne i hvert fald et par baner midt i april. Følg med her på hjemmesiden. Som noget nyt åbner vi for banebooking til de åbne baner, lige så snart de er klar – men informerer altså her på hjemmesiden først.

PS: I klubbladet Netop stod der ved en fejl en anden dato, nemlig mandag den 20. april kl. 10 om formiddagen. Dette passer altså ikke.

Her kan du tilmelde dig forårsrengøringen af banerne tirsdag den 14. april i Darup og/eller tirsdag den 21. april på Dr. Sofies Vej, begge dage kl. 17-20.30.

Bemærk, at i Darup bliver der god brug for mændene, fordi der er meget flisearbejde, mens alle kan gøre en forskel på Dr. Sofies Vej.

Ja, jeg vil gerne hjælpe med at gøre baner og anlæg klar:

Anlæg Forårsrengøring Darup - tilmelding