Juniorudvalget arrangerer åbent hus for nye børn lørdag den 6. april, og begynderudvalget for voksne har startet tilmeldingen til årets majkampagne.

For at begge arrangementer skal blive en succes, vil de to udvalg gerne have hjælp til at sprede budskabet, og der er derfor lavet nogle plakater, som medlemmerne gerne må printe ud og hænge op på skoler, arbejdspladser og andre offentlige steder, hvor det er muligt at komme i kontakt med børn og voksne, som kunne være interesserede i at begynde at spille tennis.

Her er plakater til print og ophængning:

Giv gerne en melding retur til RTK’s klubmedarbejder, om hvor du har sat plakater op, gerne med et foto. Skriv også meget gerne på vores Facebook-side, så andre medlemmer kan dele opslaget og vi på den måde når ud til rigtig mange.

Her finder du RTK’s Facebookside.