RTK kan tjene op til 100.000 kr., hvis du (og evt. også din familie) vil hjælpe med igennem en måned (september) at være forsøgspersoner, der tester udstyr til måling og afhjælpning af stress. I skal bruge 5-10 minutter om dagen.

Alle kan deltage: Voksne (medlemmer eller familiemedlemmer til RTK-medlemmer) , børn og unge

Enhver, der hjælper, bidrager med 1.000 kr., som går til RTK.

Vi kan sagtens bruge pengene (tilskud til den nye hal eller aktiviteter, bestyrelsen fortæller jer senere til hvad).

Formålet med projektet er at teste, om Sumondos teknologi måler rigtigt.

Sisse Folmø

Hvad skal du gøre?

Udfyld nedenstående formular (for hver deltager) og tryk send.

Tilmeldingsfrist: Snarest og senest mandag den 24. august.

Ja, jeg vil gerne være med i stress-forsøget, der kan give 1000 kr. pr. deltager til RTK:

Jeg vil gøre alt dette (1-5 hen over en måned (september, også lørdage og søndage):

1. modtage udstyr fra firmaet Sumondo: et armbånd med en sensor, der kan måle stress + et brystbælte. Efter brug afleveres udstyret til Sumondo igen
  2. downloade Sumondos app, der forklarer målingerne og tilbyder øvelser i vejtrækning, musikterapi og guided meditation
  3. få instruktion i, hvordan jeg skal måle og kan lave øvelser (evt. på et møde hos RTK, evt. online, evt. per telefon)
  4. med indsendelsen af denne mail give min tilladelse til, at Sumondo og Danmarks Tekniske Universitet automatisk trækker data fra mine målinger (der vil være anonymiserede)
  5. måle mit stressniveau hver dag, via app og armbånd samt via brystbælte (der skal have direkte kontakt med huden)

Når Ivan Häuser har modtaget jeres tilmeldinger, indkalder han jer til et møde på platformen Zoom og forklarer nærmere. Et fysisk møde hos RTK vil også være en mulighed.

Efter forsøget vil du få en rapport med projektets resultater.

PS: Et lille forbehold. Tilbuddet om de 1.000 kr. per deltager forudsætter, at en ansøgning til Vellivforeningen går igennem. Vi vil kende resultatet, før forsøget skal gå i gang, og beklager meget, hvis forsøget må aflyses pga. afslag. Men vi er ret sikre 🙂

Ivan Haüser, (ih@ivan-hauser.dk, tlf. 40342496)

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

Gertrud Tove Elkjær
Søren Peter Elkjær